Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Facebook, iWiW – szociális média

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Facebook, iWiW – szociális média

Click image for larger version

Name:	social-network-complete_01.jpg
Views:	1
Size:	107.3 KB
ID:	153241Lehet, hogy meglepődtök rajta, de én magam nem „használom” a címben szereplő platformokat. Kicsit korábban kezdem internetezni, így számomra ezek már túl modern valamik. Úgy gondoltam kár is foglalkozni vele, talán csak egy múló divat a népszerűségük. Eddig ezt gondoltam, de csak nem múlnak ki...

Némi unszolásra, végül az egyéni ízlésemet félretettem és a Veterán fórumot és a Veterán aprót is feldíszítettem ezekkel a csodálatos „lájkoló” gombokkal.

A fórumon egyelőre a blog bejegyzéseket lehet így népszerűsíteni. Azt gondolom, hogy ez valóban egy hasznos funkció lehet, hiszen ezek a bejegyzések érdekelhetik azokat az ismerőseinket is, akik egyébként nem olvasgatnak rendszeresen veterán témájú weboldalakat. Próbálgassátok ki, kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!

Az apróhirdetéseket eddig is meglehetet osztani, bár talán túl szerény volt ezen gombok grafikája. (Persze direkt.) Mostantól lehet „lájkolni” is, bár itt szkeptikusabb vagyok a népszerűségben. Újdonság még, hogy az apón található börzéket is lehet így népszerűsíteni, talán ez megint az értelmesebb funkciók közé tartozhat.

Gondolom észrevettétek a fejlécben „éktelenkedő” Facebook gombot. Sajnos a kék színnel nem tudok mit csinálni. Ennek itt az az értelme, hogy össze lehet kapcsolni az ottani és itteni profilunkat. Nem tudom mire jó ez, de annyi előnye lehet a később jövők számára, hogy aki Facebook userként érkezik ide, annak nem kell itt ismét regisztrálnia.

Itt kb ki is fullad a tudományom, de andraco barátom elhamarkodott ígéretet tett, hogy esetleg segít egy Veterán fórum „csoportot” is készíteni a Facebook-on. Ennek az lehet az értelme, hogy ott is népszerűsítve az oldalt, nagyobb tagságot tudunk toborozni, nekünk pedig az jó!

Mindezek után nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy csak én vagyok ennyire analfabéta, vagy Ti sem nagyon ismeritek ezeket a felületeket. Éppen ezért, mivel amúgy is imádok szavazást indítani, itt is bekapcsoltam egyet. De szövegesen is bátran fejtsétek ki a véleményeteket, had okosodjon velem együtt az „osztály gyépés fele”.
    17
    Hetente többször is, sőt aktívan kattintgatok
    41.18%
    7
    Hetente egyszer megnézem, mások mit csinálnak
    17.65%
    3
    Ritkán látogatom, nem nagyon izgat
    23.53%
    4
    Nincs hozzáférésem
    5.88%
    1
    Nem is lesz soha hozzáférésem
    11.76%
    2
    Már rég töröltem magam
    0.00%
    0
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Szervusz TZ. Azt írod : ... csak én vagyok ennyire analfabéta ... Én annak is örülök , hogy a saját gépemet be tudom kapcsolni , az Asszonyén már nem találom meg a dolgokat ! Akkor képzelj el engem, hogy milyen számítógépes sötétségben éldegélek !!! Számítógépes üdvözlettel.

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Itt kb ki is fullad a tudományom, de andraco barátom elhamarkodott ígéretet tett, hogy esetleg segít egy Veterán fórum „csoportot” is készíteni a Facebook-on. Ennek az lehet az értelme, hogy ott is népszerűsítve az oldalt, nagyobb tagságot tudunk toborozni, nekünk pedig az jó!
      Nem tudom, hogy elhamarkodott volt-e, de ha mar megigertem osszepakolom... Csak lehet kicsit lassan fog menni, mert jelenleg ha egy nap 48 orabol allna es egyaltalan nem kellene aludnom, akkor sem lenne eleg...
      TZ kedvelte ezt.

Komment

Én az iwiwet nem erőltetném, már lejárt lemez, legalábbis szerintem.
        A facebookon van már mindneki.
        Az én Danuviás honlapomnak is van facebookos elérhetőségem pörög rendnesen, íme a bizonyíték:
        Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!

Bejelentkezés | Facebook

Persze a honlapomon is kint van a facebookos doboz:
        Danuvia 125 veterán motor portál - motorozunk az időn át.
        apacsavo kedvelte ezt.

Komment

igen, az iwiw-et én is kihagynám. létezik az még egyáltalán?? arckönyv, twitter

Komment

Yulya eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            igen, az iwiw-et én is kihagynám. létezik az még egyáltalán?? arckönyv, twitter
            no meg hát mostmár a google+...bár nem vagyok vele túl aktív

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X