Szevasztok.Tudom,semmi köze a fórumhoz-motorokhoz,de ezt valakivel meg kell osztanom,nem tudom mi lesz a következménye.Felháborító!Ma közölte az egyik főnököm.Gárban dolgozom,mint mindenhol,itt is vannak macskák.Ma volt egy kb.10 perces gyülés,ahol többek között elhangzott a következő:Mától fogva ha meglátom,hogy Bárki eteti a macskákat,megköszönöm eddigi közremüködését,holnaptól nem kell jönnie dolgozni.Bármi nemü kontaktus-Kommunikáció a macskákkal Szigorúan Tilos,Azonnali Kirugást von maga után. Ezt szó szerint mondta a főnök.Kérdem én:kinek ártottak azok a szerencsétlen jószágok?Azért megkérdezném,És ha úgy alakul,megkérdem (márpedig úgy fog alakulni,nem érdekel mit mond a köcsög,attól még csak megsimogatom,adok nekik kaját)téged miért etetnek otthon? Nem tudom,kinek mi a véleménye,én az ilyent kikötném pucéran a portánál,ebben a hidegben,hadd ugassa a holdat.És még finom voltam.Valószínüleg hamarosan munkanélküli leszek. (ide majdnem irtam folytatást,de inkább nem).Remélem nem sértettem meg a szabályzatot ezzel az írással.Csak kicsit kiakadtam.Valakinek el kellett mondanom.

79
LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel

.Ő nem foglalkozott vele , hogy tél van. Indoklás: spórolok
.Pedig meg tudna venni kilóra!