Tisztelt TZ!
Próbáltam ma feltölteni dokumentumot a letöltések szekcióba.
Valamiért nem sikerült, pedig már egyszer csont nélkül raktam fel fájlt.
Megnéznéd?
Lehet, hogy a formátum miatt nem sikerült (.doc)?
További érdekes témák:
10 Az alábbi beszélgetés „Letöltések” témáról szól, ami a Fórummal kapcsolatos segítség fórumban szerepel Veterán fórum kategóriában; Tisztelt TZ! Próbáltam ma feltölteni dokumentumot a letöltések szekcióba. Valamiért nem sikerült, pedig már egyszer ... apró, csepel, danuvia, motor, p11
Tisztelt TZ!
Próbáltam ma feltölteni dokumentumot a letöltések szekcióba.
Valamiért nem sikerült, pedig már egyszer csont nélkül raktam fel fájlt.
Megnéznéd?
Lehet, hogy a formátum miatt nem sikerült (.doc)?
További érdekes témák:
Utoljára módosítva: sricsi70 által : 2011 dec. 07 07:04
Szia Ricsi!
Igen, Word dokumentum feltöltésére valóban nincs most lehetőség. Hogy ez szándékos, vagy véletlen, és jó-e így, azt nem tudom (bár személy szerint ilyen célra a Word dokumentumot nem tartom praktikusnak), de itt meg tudjuk vitatni!
Addig is, ha átküldöd e-mailben a dokumentumot, nagyon szívesen feltöltöm a nevedben pdf-ben!
Szia Benedek!
Köszönöm a felajánlásodat, de PDF creatorral megoldom.
Azt hittem, hogy a frissítés lehet az oka, hogy nem tudtam feltölteni.
Gyanakodtam még arra, hogy nem megfelelő karaktereket használtam.
Annyira jó volt, hogy ma is tanultam valamit.
Mégegyszer köszönöm!
Ha nem gond, akkor ne engedjük meg a .doc-ot, lehet benne vírus meg, amúgy is, milyen már?![]()
„Másképp lát, aki motorkerékpáron vakációzik. Az autó kirekeszt a világból, nem is eszmélhetsz, hogy képernyő előtt ülsz megint. Tehetetlen szemlélője vagy a jelenségek vonulásának. A motorkerékpárnak nincs képernyője. Kapcsolatba kerülsz mindennel. Nem is nézed már, annyira részese vagy, és a jelenlét érzése lenyűgöz.” - Robert M. Pirsig: A Zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete
Szintén a Letöltésekről szeretnék kérdezni - viszont nem hinném hogy új témát érne a kérdés:
Van tartalmi/mennyiségi megkötés a feltöltött fájloknál?
A szomszéd padlásáról összehalásztam néhány Autó-Motort a hetvenes évek elejéről, van benne olyan újságcikk, ami szerintem megérdemelné hogy felkerüljön. Pl. P11 típusismertető vagy A vagánykodás több mint ostobaság c. népnevelő cikk gazdag fotóillusztrációval ifj. Reisz János és egy P20 közreműködésével.Szóval ha ilyeneket is lehet/szabad, akkor elkezdem valami módon digitalizálni az irományokat.
Utoljára módosítva: kollarg által : 2012 febr. 07 15:28
Közben a korábban említett cikkeket feltöltöttem, a többi még szerkesztés alatt.
http://veteran.forum.hu/letoltesek/ujsagcikkek-33/
Olvasni valók feltöltésének nincs felső korlátja, bátran herdáljátok a háttértár kapacitását.
Viszont az AM-es cikkeket, ahogy már többször említettem, nagyon szívesen feltenném „rendesen” a cikkek közé. Persze valahogy be kellene gépelni őket. Ehhez már én is öreg vagyok, elvileg vannak ehhez programok, nem értek hozzá. A képeket meg ki kellene „vagdalni” szépen. Ehhez nem vagyok öreg, szívesen vacakolok velük. Aztán meg kell szerkeszteni őket, de az sem olyan nagy szám, ha csak annyi dolgom lenne, hetente néhány „új” írás megjelenne a címlapon. Szóval a lényeg, hogy egymagam nem tudom vállalni, de közös munkával nagyon hasznos dolgot hozhatnánk össze.
„Másképp lát, aki motorkerékpáron vakációzik. Az autó kirekeszt a világból, nem is eszmélhetsz, hogy képernyő előtt ülsz megint. Tehetetlen szemlélője vagy a jelenségek vonulásának. A motorkerékpárnak nincs képernyője. Kapcsolatba kerülsz mindennel. Nem is nézed már, annyira részese vagy, és a jelenlét érzése lenyűgöz.” - Robert M. Pirsig: A Zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete
Tetszik az ötlet, ráadásul ha minden igaz, akkor időm is lesz rá, mármint gépelni és vagdosni. Bár biztosat nehéz igérnem.
Ha jutottam valamire, akkor jelezni fogom.
Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)