1-9-ig a(z) 9 találatból
Like Tree11
  • 4 vcsabi hozzászólása
  • 2 nagyfékdobos hozzászólása
  • 4 maykika78 hozzászólása
  • 1 emu hozzászólása

Uralos márka társakat keresünk.

Az alábbi beszélgetés „Uralos márka társakat keresünk.” témáról szól, ami a Márkatárs kereső, klub toborzó fórumban szerepel Beszélgetések veterános témákról kategóriában; Sziasztok olyan ural motorkerékpár tulajdonosokat keresünk, kik szeretnének többet és jobbak kihozni motorjukból. Nem elégszenek ... dnepr, felújítás, k-750, ural

Támogató vcsabi logója
    Összes hozzászólás
    35
    Blog bejegyzések
    2
    Élő apróhirdetései
    19
    csepel 125

Uralos márka társakat keresünk.

Sziasztok olyan ural motorkerékpár tulajdonosokat keresünk, kik szeretnének többet és jobbak kihozni motorjukból. Nem elégszenek meg azzal a besorolással, hogy ural csak „garázsba jó”.

Mikor börzéken vagyunk, mindig látok arcokat akik ural- dnyepr alkatrésszel sétálgatnak, de soha sem tudjuk, hogy kicsodák, milyen típusú járgányt szerelgetnek éppen. Ennek ellenére ha motoros találkozóra kerül a sor alig látok jó állású orosz motort, valamiért ezt a motort csak otthon tartják.

További érdekes témák:
    TZ, soveny, nagyfékdobos és 1 további tag olvasták örömmel.

Támogató nagyfékdobos logója
    Összes hozzászólás
    126
    Szia Csabi!

Nagyon helyes, hogy ide találtál, remélem sokan bejelentkeznek nálad Ural ügyben! Lehet, hogy nekem is be kellene szereznem egy orosz vasat? Na jó, kezdetnek egy garantáltan orosz csavaranyát feltekerek a Pannoniára...

Üdv!

Che és OdinHEM kifejezte a tetszését.
    "Aki megtanulta becsülni a múltat, jobb eséllyel tekinthet a jövő felé."
    Veterános üdvözelttel: Ring István

Támogató vcsabi logója
    Összes hozzászólás
    35
    Blog bejegyzések
    2
    Élő apróhirdetései
    19
    csepel 125
    Orosz motyóból már küldtem neked postán azt kérem elfogyasztani, és annak a papírját felhasználni valamire.

Új tag Luigi_K750 logója
    Összes hozzászólás
    1
    Üdv Mindenkinek,

remélem ide beférek a Dnepr K750-el és nem lógok ki nagyon a sorból. Eddig csak olvastam a fórumot és sok hasznos információt szereztem. Felújítás előtt állunk, kosárból összeszerelve, nagyon jól működő állapotban!!!

Luigi

Új tag
    Összes hozzászólás
    1
    Üdv Mindenkinek!
    Nagyon tetszik a forum, nagyon sok infót lehet szerezni! Tulajdonomban egy Dnepr K-750 es van ami többé kevésbé jo állapotnak örvend. Jelenleg egy Dnepr MT11 en dolgozok. Sok alkatrészben tudok segiteni!!!

Tag
    Összes hozzászólás
    51
    Élő apróhirdetései
    3
    Az igazi Jawa California
    Tudod Csabi, hogy itt is fokozottan érvényes a papírnélküliség, és sokan vannak úgy, hogy bedőlnek egy olcsó vételnek-aztán a sok börzejárás és bütykölés után jönnek rá, hogy sohasem mehetnek legálisan a vassal semerre...Ezért nem látni őket a találkozókon (engem is beleértve...)

Új tag
    Összes hozzászólás
    1

kmz k750

Sziasztok en ujj vagyok most sikerült vennem egy k750est ami nagyon tetszik ja ott minősitésű,igy barmikor mehetek vele közuton is legalisan.Talàlkozokon reméljük fogunk talalkozni.Üdv

soveny, UK, wsievers és 1 további tag olvasták örömmel.

emu
    emu nem elérhető
    Tag
    Összes hozzászólás
    90
    Idézet bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tudod Csabi, hogy itt is fokozottan érvényes a papírnélküliség, és sokan vannak úgy, hogy bedőlnek egy olcsó vételnek-aztán a sok börzejárás és bütykölés után jönnek rá, hogy sohasem mehetnek legálisan a vassal semerre...Ezért nem látni őket a találkozókon (engem is beleértve...)
    És engem is! M72, MT11 darabokban a padláson mert még nagy a helyigényük is.

wsievers örült ennek az írásnak.

Tag
    Összes hozzászólás
    37
    Nekem is nagy vágyam egy szép boxer motoros, de még nem engedhetem meg magamnak

Téma információk

Users Browsing this Thread

Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •