Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. kerületi szerviz elérhetőségét keresem

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

III. kerületi szerviz elérhetőségét keresem

Sziasztok!
    A III. kerületben, a Csikós közben van valahol egy szerviz, mely kifejezetten régi autókkal foglalkozik.
    Sajnos nem tudom az elérhetőségüket és a cég nevét sem, de nagy szükség lenne rá. (Összetörték a 32 éves, frissen felújított Toyotámat, mely veterán vizsgára ment volna)
    Köszönöm, hogy segítetek!

Szia, kedves Andoriusz, üdvözöllek a veteránrajongók körében.

Pár perces guglizás után bukkantam rá erre az oldalra,talán ezt keresed.(sajnos nem tudok linket beszúrni, csak így tudtam elhelyezni az információt)

[Unio 2000 Kft.
    Budapest

Telefon
    061-240-1090
    Mobil
    0630-683-9558

Weboldal
    unio2000.honlapepito.hu

Tevékenység
    Márkafüggetlen Autó és Kistehergépjármű Teljes körű javítás,
    Műszaki Vizsga, Karosszéria javítás, Autószerviz Óbuda III. kerület 3,
    Műszaki Vizsga minden típusú személygépkocsira, kis tehergépjárműre, motorkerékpárra,
    utánfutóra, terepáróra gyorsan, OLCSÓN

Nyitva tartás
    Hétfőtől péntekig 08-17 h-ig

Specialitások
    Vállaljuk személy- és kis tehergépjárművek szakszerű javítását, karosszéria lakatos munkáit, futómű állítását, fényezését, teljes körű biztosítási kárrendezését, műszaki vizsgáztatását helyszínen, autóklíma javítását, gumiszerelését, motor diagnosztikáját rövid határidővel, olcsón.

Ezenkívül veterán autók javításában, felújításában is otthon vagyunk.

1037 Budapest, Bojtár utca 37.]

Ha ez a Csikós köz, akkor helyben vagyunk.
    Én egyáltalán nem ismerem a környéket, (talán vagy háromszor jártam Óbudán) de remélem tudtam segíteni.

Üdvözlettel Öcsi
    Utoljára szerkesztve a következő által: öregöcsi; 2011 aug. 23, 17:59.
    soveny kedvelte ezt.

Komment

Kedves Öregöcsi!
      Nagyon köszönöm, hogy szántál rám időt!
      Sajnos nem ők azok. Sokat bújtam a goglit, de nem találtam róluk semmi infót.
      Sebaj, átszerveztem a dolgaimat és holnap személyesen megyek felkutatni őket. Viszem is magammal a kicsikocsit.

Azért, ha holnap már okosabb leszek, megírok mindent, amit megtudtam róluk, hátha másnak is szüksége lesz rájuk. (ne legyen!)

andoriusz

Komment

Sziasztok!
        Megtaláltam a szervizt. A Kis csikós közben van.
        Házszám nincs. A neten sincsenek fent (ezt a tulajtól tudom), de az utca (köz) nagyon rövid, egy konténeres mellett van, de semmi sem hirdeti, azért könnyen megtalálható.

Amit róluk tapasztaltam:
        - nagyon és ritka módon segítőkészek!
        - gyorsak
        - precízek (kb 1 órát néztem, ahogy dolgoznak)
        - inkább cserélnek, mint javítanak (az én esetemben a törött alkatrészeket. Még ha külföldről kell is beszerezni, mint - szintén - az én esetemben)

Szó nélkül elvállalták a kocsimat, csak a biztosítóval kell még rendezni a dolgokat, amit szintén az ottaniak megoldanak.
        Ha kész a kocsim, referálok még az eredményről.

...és ami nekem sajnos sokszor volt rossz tapasztalat, itt viszont nem: nem néztek le, mert nőből vagyok és azért sem, mert "csak" egy Toyota és nem egy 100 éves Merci, az amit oda vittem.
        soveny kedvelte ezt.

Komment

andoriusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Sziasztok!
          Megtaláltam a szervizt. A Kis csikós közben van.
          Házszám nincs. A neten sincsenek fent (ezt a tulajtól tudom), de az utca (köz) nagyon rövid, egy konténeres mellett van, de semmi sem hirdeti, azért könnyen megtalálható.

Amit róluk tapasztaltam:
          - nagyon és ritka módon segítőkészek!
          - gyorsak
          - precízek (kb 1 órát néztem, ahogy dolgoznak)
          - inkább cserélnek, mint javítanak (az én esetemben a törött alkatrészeket. Még ha külföldről kell is beszerezni, mint - szintén - az én esetemben)

Szó nélkül elvállalták a kocsimat, csak a biztosítóval kell még rendezni a dolgokat, amit szintén az ottaniak megoldanak.
          Ha kész a kocsim, referálok még az eredményről.

...és ami nekem sajnos sokszor volt rossz tapasztalat, itt viszont nem: nem néztek le, mert nőből vagyok és azért sem, mert "csak" egy Toyota és nem egy 100 éves Merci, az amit oda vittem.
          Udv, en is keresek egy megbizhato szervizt ahol tudom javittatni a 37 eves veteran vizsgara keszulo Toyotamat.
          Meg tudnad adni a telefonszamukat?
          koszonom

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X