Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szilent blokk vásárlása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia!

Lada hátsó futóműben csak nagyobb szilentek vannak mint amit te keresel tudom, nekem is van Ladám és Dunám is én is kerestem az oldalkocsihoz ide szilentet. találtam is a start autónál azt mondták Kispolszkié de nem tudták hova való! Tehát Kispolszki részen keresgélj! Ha nem sürgős akkor szombaton megkeresem a sorozatszámát otthon de minimálisat ezen is kell otthon alakítani! Lada futóműből talán a lengéscsillapító szilent hasonló az is két félből van, de ott nagyobb a furat, igazából ha "zöld szilent" szóra keresel és aki készít ilyet az semmi perc alatt elkészíti az általad keresett méretet és az örökös lesz nem kell otthon faragni és a dolgát is teszi rendesen nem fog elporlani évek után sem!

Ja és valamelyik nap olvastam Lada hátsó futómű felújításról a gyárinak mondott szilentek meg orosz-ciril feliratok ne tévesszenek meg senkit én nem raknék futóműbe ilyeneket (egy éve én is beszereltem egy garnitúrát a jobb fajtából illetve a drágábból aztán egy fél év múlva szétrepedezett nem hittem a szememnek mikor a kocsi alá néztem) most rájöttem csak Poliuretan (zöld) szilen, van ezekből is különböző használatra és attól hogy lesz egy jó futóműved még lehet gyári az autód. Előre hátra ezt javaslom! Lehet egy kicsit drága de nem fog elmászni a futómű beállítás elől stabilabb lesz az autó. (a hozzászólást nyugodtan át lehet helyezni csak nem találtam hirtelen a topicot)
    sricsi70 és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Konkrétan nem tudtam melyik lehet jó, de kinézetre az jutott eszembe. Megnézem a kispolszkiét, de igazából az lenne jó, ha valóban pont bele való lenne, ezért szerintem inkább legyártatom.

Írtam Fóti Gyulának is, hátha neki van raktáron, de még nem jelzett vissza

Komment

Vissza jelzett, van neki mindkét féle!

Komment

Az eredeti felvetésre nincs konkrét ötlete senkinek? Nekem egy Yamaha SRX hátsó rugóstag bekötéséhez kellene. Kapni már nem lehet eredetit. Akár gyártatnék is, csak nem tudom hol, mennyiért....

Komment

frod eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az eredeti felvetésre nincs konkrét ötlete senkinek?
            Esetleg ha írsz pontos kivitelt és évjáratot, akkor megpróbálhatok körülnézni, hátha mégis...
            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Esetleg ha írsz pontos kivitelt és évjáratot, akkor megpróbálhatok körülnézni, hátha mégis...
              Yamaha SRX '86 1JK japán belpiacos

Ehhez a rugóstaghoz kellene:
              2EF-22210-11-00 YAMAHA SHK/ABS ASY, REAR

Előre is köszönöm a segítséget!

Komment

frod eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Előre is köszönöm a segítséget!
                Nincs mit, mert semmit sem találtam. Pedig feltúrtam a fél internetet, úgy néz ki tipikus japó belpiacos dolog: mint amikor már a szerelő tanácsolja, hogy vegyél egy csomag óvszert és azzal eladásig kibírja a repedt membrános karburátor...

Marad a cégkeresés és minta után gyártás megfelelő mennyiségű pénzért.
                korompaiistvan kedvelte ezt.
                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X