A Veterán aprón ideiglenesen megszüntettem azt a szolgáltatást, amely segítségével a hirdetéseket börzékhez lehetett kapcsolni. Én magam azt hittem, hogy tökéletesen egyértelműen találtam ki a funkciót, de a használata mégis sok félreértést okozott.
Szeretném újra indítani ismét, de most bölcsebb leszek, kikérem előbb a Ti véleményeteket is, hogy másodszorra tényleg egyértelmű legyen a használatának a módja. Számomra a legeslegfontosabb kérdés, hogy az oldallal szemben erős bizalom alakuljon ki a látogatókban. Bármilyen ötlettel rukkoltok elő, ezt fogom mérlegelni.
A reformnak egyébként része lesz több kapcsolódó fejlesztés. Egyrészt a börzék információit automatikusan fogja átvenni a Veterán apró a fórum naptárából, így vélhetőleg bővebb és jobban ellenőrzött információk fognak megjelenni mint korábban. Átemeljük a térképeket is!
Itt a fórumon „magánemberként” jelezhetjük majd az eseményeken való részvételünket, és mivel a fórum és az apró felhasználói ugyanazok, így annak sincs akadálya, hogy ezt az információt szintén automatikusan felhasználjuk az aprón.
Innentől kezdve Ti jöttök az ötletekkel!
További érdekes témák:

4
LinkBack URL
About LinkBacks

Válaszol idézettel