Oldal: 2 / 2 ElsőElső 1 2
11-17-ig a(z) 17 találatból

Tünde 175/80 R

Az alábbi beszélgetés „Tünde 175/80 R” témáról szól, ami a Vélemények, javaslatok fórumban szerepel Veterán apró kategóriában; Kedves Che! Ahogy írtad 16 évesen engem is a motocross érdekel, és 1-2 Jawa Mustang ... ülés, blokk, bmw, dkw, jawa

Új tag
    Összes hozzászólás
    8
    Kedves Che!

Ahogy írtad 16 évesen engem is a motocross érdekel, és 1-2 Jawa Mustang már a hobbim martalékává vált. A Tünde restaurálásán kívül legnagyobb álmom egy CZ krosszmotor, de egyelőre csak álom. Visszatérve a Jawákra, megfogadtam, hogy az „elesett” motorok emlékére megcsinálok egyet, de a motor alkatrészei már 2 éve állnak a polcon.

Soraidból ítélve már többet elfelejtettél, mint amennyit én valaha is tudni fogok. A K55-höz pedig sok sikert kívánok, és remélem minnél hamarabb meglesznek a hiányzó alkatrészek és elkészül a motor.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!

Üdvözlettel:régi motoros

Utoljára módosítva: régi motoros által : 2011 dec. 24 13:41
    Che, sricsi70 és barna szívesen olvasták.

Támogató darkside logója
    Összes hozzászólás
    117
    Nincs valakinek képe arról hogy a kalapácslakk szinezetű tündék hogyan voltak fényezve, mert sehol nem találok képekt ezekről. Kevés újkori dokumentummal rendelkezem erről a tipusról, és egyikben sincs benne, meg a google-n sem találok semmi hasznosat.

Tag
    Összes hozzászólás
    96
    Kaptam egy Tünde blokkot. Átforog. Egyenlőre csak nézegetem...

régi motoros örült ennek az írásnak.

Új tag
    Összes hozzászólás
    8
    Kedves Darkside!

Sajnos képet még én sem láttam és nem is nagyon tudok információt a fényezésekről, de amint tudom, megkérdezem az ismerőseim, akiknek van Tündéje. Ha az én Tündémnek meglenne a burkolata, akkor lefényképezném, de sajna ez a legfőbb hiánya.

U.i.: Ha jól sejtem, akkor te tettél fel videót a Tündédről a s...motor.hu honlapra, ami ugyan még nincs kész, de így is nagyon gyönyörű.

Üdvözlettel: régi motoros

Kedves Gabó_Racing!

Esetleg ha tudnál feltenni néhány képet a blokkról, azt megköszönném és ha publikos?, akkor a motorszámot leírnád.

Támogató darkside logója
    Összes hozzászólás
    117
    Igen én tettem föl a videókat, mert nem nagyon találni hasonlókat sem. Majd készítek képeket a blokkról, mire lennél esetleg kíváncsi?
    Remélem neked is összejön a lemez rá, csak ahogy nézegettem a lemezárakat az aránylag jó állapotú sem olcsó.
    Számot nem titkolom R80 0/11 070

Új tag
    Összes hozzászólás
    8
    Kedves darkside!

Köszönöm, hogy leírtad a számot, csak az én Tündémben nem az eredeti blokkja van. Tudom, hogy nem nagy baj ha különbözik, de még nem adtam fel a reményt, hogy megtalálom a saját blokkját. Sajnos jelenleg nem állok úgy anyagilag, hogy a burkolat beszerzésén törjem a fejem.

Támogató darkside logója
    Összes hozzászólás
    117
    Szerintem egy ritkább tipusnál mit ez is ha nincs benne a számszerinti blokkja nem nagy baj. bár így a blokkhoz tartozó vázat is keresheted. Tieid mikori évjáratúak? Nekem egyeznek a számok csak a vázszámmal vannak nagy gondjaim, de ezek nem igazán érdekelnek, mivel forgalombahelyezve nem lesz.

régi motoros és k_kazmer kifejezte a tetszését.

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 1 2

Téma információk

Users Browsing this Thread

Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •