• Gyakran ismételt kérdések

  KÉRDÉSEK:

  1. Mi az első teendőm a regisztrálás után?
  2. Milyen típusú járművekkel kapcsolatos témákban kérhetek segítséget?
  3. El akarok adni/vásárolni szeretnék valamit, itt meghirdethetem?
  4. Hiányzik egy ritka alkatrész a járművemről, van itt olyan, akinek van?
  5. Hová tűntek a letölthető dokumentumok?
  6. A gépjárműveken kívül más témák is érdekelnek, esetleg ezekről is szót ejthetünk?
  7. Nincs veterán járművem, de érdekel a téma, csatlakozhatok a Fórumhoz így is?
  8. Találok itt olyan személyt, aki protekciót tud biztosítani a vizsgákon, hivatalos helyeken?  VÁLASZOK:

  1.
  Az első dolgod a bemutatkozás legyen. Ezt mi is mindannyian megtettük már az elején. Továbbá így téged, esetleg az eddigi munkáidat is jobban megismerhetünk. Ez azért jó, mert így tudjuk, hogy ki milyen témákban jártas. Alapjában egy összetartó társaság vagyunk, akik közül sokan már évek óta munkálkodnak a Fórum jobbá tételén, így szeretnénk, ha te is aktív tag lennél.

  2.
  Bármilyen típusú járművel kapcsolatban kérhetsz segítséget, információt. Leginkább veteránmotorosok vannak köztünk, de veteránautósok és traktorosok, kerékpárosok stb is megfordulnak itt. Általában valaki mindig itt van, így hamar megtalálod a kérdésedre keresett választ.

  3.
  Ez nem apróhirdetési portál, erre ott van a Veterán Apró. Nyugodj meg, nézzük azt is, így ha ott meghirdetsz valamit, az eljut a Fórumtagsághoz is, felesleges a Fórumon is meghirdetni. Sőt a neved mellett megjelennek az aktív hirdetéseid is, szóval semmi szükség arra, hogy hirdetésekkel szemeteld tele a Fórumot.

  4.
  Lásd a 3. pontot. Előfordulhat, hogy az általad keresett alkatrész van valakinek, de cserebere célra van a Fórumnak megadott témája. Viszont ha ezzel nyitsz, valószínű nem fogsz választ kapni.

  5.
  Egy ideje nincsenek letöltések, így azt felesleges keresned. Ha regisztrálsz, akkor sincs. Így ha csak e miatt regisztrálnál, az teljesen felesleges tetted. Régebben voltak letölthető dokumentumok igaz, de az megváltozott. Keressük a későbbi megoldást, de ez még sok munkával, és idővel jár.

  6.
  Persze, bármiről szó eshet a Fórum megfelelő részein. A teljesség igénye nélkül, volt itt minden, filmajánlók, világnézeti kérdések, zene, kötetlen beszélgetés, varrógép szervíz, vagy ha csak egy jó vicced van, arra is van hely, szívesen látjuk.

  7.
  Veterán jármű nélkül is csatlakozhatsz, nem kikötés az, hogy rendelkezz ilyennel. De felhívjuk a figyelmed, hogy huzamosabb itt tartózkodás után ez változni fog.

  8.
  Itt nem találsz ilyet, és ebben a Fórum tagsága nem partner. Az ilyen jellegű kérdések, hozzászólások és témák törlésre kerülnek.


  Kellemes és tartalmas fórumozást kívánnak a moderátorok!
  taluga, demeter, TZ és 9 további tag olvasták örömmel.
  Comments 8 Comments
  1. 1000mester logója
   1000mester -
   Szeretnék segítséget kérni egy veterán Bugatti alkatrész eladásában,de nem tudom,hogy melyik fórumban kérhetnék segítséget.

  1. sinter logója
   sinter -
   Üdv 1000mester!
   A fórum profiljából adódóan ez inkább beszélgetős problémamegoldós fórum. Persze itt is kereshet valaki ilyen alkatrészeket, de szerintem több sikerrel kecsegtet a Veterán apró, vagy más hirdetési oldal, hiszen ezeknek az oldalaknak ez a fő profiljuk.

  1. CZsolti logója
   CZsolti -
   A fórum profiljából adódóan ez inkább beszélgetős problémamegoldós fórum. Persze itt is kereshet valaki ilyen alkatrészeket, de szerintem több sikerrel kecsegtet a Veterán apró, vagy más hirdetési oldal, hiszen ezeknek az oldalaknak ez a fő profiljuk.
   Ezt én is leírtam a másik hozzászólásánál, ami lényegében ugyanez volt.

  1. sinter logója
   sinter -
   Nem hiába mondják: Ismétlés a tudás anyja!

  1. joker logója
   joker -
   Már sinre tettem a dolgot , ebben véletlen pont jó helyen van ismerős .

  1. CZsolti logója
   CZsolti -
   Már sinre tettem a dolgot , ebben véletlen pont jó helyen van ismerős .
   Vasutas az illető?

  1. 1000mester logója
   1000mester -
   Köszönöm a válaszokat,Joker tényleg nagy segítség.

  1. Igrich logója
   Igrich -
   "7.
   Veterán jármű nélkül is csatlakozhatsz, nem kikötés az, hogy rendelkezz ilyennel. De felhívjuk a figyelmed, hogy huzamosabb itt tartózkodás után ez változni fog."

   A 7-es ponthoz annyit, hogy mikor csatlakoztam, nekem sem volt veterános gépem. Ezt az áldatlan állapotot 1 hónap ilyen fórumozással bírtam ki. Tehát, a csatlakozásod pillanatában, de jobb ha előbb már kutakodsz a hirdetések között, úgy is az lesz a vége, hogy csak beszerzel egy ó vasat...
   De tényleg nem feltétel hogy legyen ilyesmid, de úgy is lesz.

 • Új fórum témák

  Akos

  BMW modellautók a Shell-nél :)

  Téma szerzője: Akos

  Kedves Fiúk-Lányok!
  Nem jár véletlenül tankolni valaki Shell-benzinkútra, alkalmanként 25 l üzemanyagért, illetve

  Utolsó hozzászólás: Akos Tegnap, 00:50 Menj az utolsó hozzászóláshoz
  boricsadrian16

  Jawa cz 125 typ 488

  Téma szerzője: boricsadrian16

  Jóestét kívánok ☺ Az lenne a gondom hogy kb 2 hete böngészem a netet de nem találok ehez a tipushoz olyan vezetèkelési rajzot ami föl van

  Utolsó hozzászólás: boricsadrian16 2017 aug. 08, 21:41 Menj az utolsó hozzászóláshoz