Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán VS épitett

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  Veterán VS épitett

  Sziasztok! Azért kapta a szösszenet ezt a cimet, mert nekem örök dilemmám: szabad-e veterán alkatrészekkel épiteni? A saját gépeim: Simson Star 1972-es, CZ 350 1979-es, Pannonia P10H 1967-es évjárattal. Fentiekböl látszik, hogy nem idegen nekem sem a veterán szemlélet, noha nem OT-s gépeim vannak, csak simán utcai használatuak. Szoval felmerült bennem a gondolat, hogy sokak után én is megprobálkoznék egy Zaporozsec motoros, Ural váltos gép összeépitésével.
  Véleményeket gyüjtök pro és kontra, hogy mennyire jo ötlet, illetve mennyire eretnek gondolat, avagy szabad-e erre használni a veterán alkatrészeket.
  PS: Elnézést az ékezethibákért, de angol klaviaturán irok....

  #2
  Szia!
  Csodálatos dolog az építési vágy ,ha sikeres akkor mindent felülmúló büszkeséggel tölti el az embert.Szerintem amit nem lehet VETERÁN célra felhasználni:az ócskavas vagy alapanyag,(ne hördüljön fel senki évek óta próbálok Wolsvagen 1200-es motor-váltónak helyet lelni,61-escz-re érdeklődő sincs,se cserélni,se megvenni...)

  Véleményem az,ha te úgy érzed,hogy az utódaink nem veszítenek el egy pótolhatatlan darabot,akkor nyugodtan építsd be a saját egyedi gépedbe.
  movisz, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


   #3
   Azzal azért legyél tisztában, hogy soha, semmikor nem kaphat papírokat egy ilyen gép Magyarországon. Csináltak már ilyet bőven. De! egy használható Ural váltó manapság 40-50 ezer ft. Továbbá kell egy Ural váz is. Az Ural vázba Ural kerekek, Ural hátsó hajtás, és egyik se olcsó már. A megnövekedett terhelést sem valószínű, hogy tartósan tudják ezek a dolgok. ...A Zapi blokkjával pedig egy sárnehéz gép lenne belőle.
   https://www.youtube.com/watch?v=7W7kzH3qEUc
   Fergusson, movisz és 4 további látogató kedvelte ezt.
   "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
   "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X