Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  Bemutatkozás

  Rási László vagyok. Egy 1986-os MZ ETZ 125 motorom van. Ennek a felújításához szeretnék segítséget kérni a tagoktól. Ma már kevesebbet használom, egy Yamaha XJ 600-al motorozok.
  emu és sepy kedvelte ezt.

  #2
  Üdv a fórumon!

  Még az NDK idején készült ezekhez a motorokhoz egy javítási videó, ha nem ismernéd akkor itt megtalálod: https://www.youtube.com/watch?v=yo_pPqWlAfs
  Ez csak a motorblokkról szól és német nyelvű, de a hézagoláshoz a fontosabb méretek olvashatóak. Hogyha egyéb kérdésed merülne fel a motor további részeivel akkor nyugodtan kérdezz az MZ-s szekcióban: https://veteran.forum.hu/forum/szere...szerel%C3%A9se
  pasetta, emu és 3 további látogató kedvelte ezt.

  Komment


   #3
   Köszönöm! Én egy másik szervíz videót néztem korábban. Ebből viszont kiderül, hogy ifjabb koromban micsoda barbárságokat végeztem javítás címén. Akkor csak az számított, hogy menjen. Ment is egyébként. Azokat a hibákat persze már korrigáltam. Fejlődöm és öregszem. Meg hát a szerszámaim sem voltak meg a minőségi munkához. Most már sok minden elérhető, vagy legyártható.
   pasetta, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

   Komment


    #4
    rasil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm! Én egy másik szervíz videót néztem korábban. Ebből viszont kiderül, hogy ifjabb koromban micsoda barbárságokat végeztem javítás címén. Akkor csak az számított, hogy menjen.
    Nagyon szívesen! Való igaz, a videóban nincs hiány különféle présekből, csapágy kiütőkből és melegítőkből. Ezek ritkán állnak rendelkezésre minden portán. Szerencsére ezek a szerkezetek egy ideig jól tűrik a kevésbé kifinomult módszereket, de ha a mai napig szolgál a gép akkor nem hiszem, hogy nagy barbárságot követtél volna el. És a lényeg a szerelés után ahogy írtad:
    rasil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ment is egyébként.
    sepy és rasil kedvelte ezt.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X