Közlemény

Collapse
No announcement yet.

pekis‎

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  pekis‎

  Régóta vagyok az autós szakmában.Kb 10 éve foglalkozom veterán és veterán korú jármüvekkel.Főleg a gépészeti részekkel,mert autószerelő a szakmám.Részt vettem Volga M24,Moszkvics407,kölőmböző VW Bogár ésGolf tipusok felújitásában.A VW csoport jármüveit szeretem,mert sokáig dolgoztam VW-AUDI márkaszervizben.Két autóm van,egy SKODA OCTAVIA és egy 1985-ös 1,6-os turbo diesel AUDI 80,amivel naponta dolgozni járok és amit nagyon szeretek!

  #2
  Jó hogy jössz egy fordos kolegára ráférne egy kis segitség!Tulzottan nem számit milyen gépet szeretsz csak berregjen(az sem baj,ha csak tologatni lehet) és már itt is a helyed.
  Érezd jól magad,olvass és irj sokat.
  BUÉK
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


   #3
   Üdv.

   Majd ha gond lesz az Octaviámmal, zaklatlak..-))) Bár mi baja lehetne???
   korompaiistvan kedvelte ezt.

   Komment


    #4
    Üdv a fórumon Pekis!

    TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bár mi baja lehetne???
    Ó, előbb-utóbb (de inkább utóbb) valami ki fog jönni - a motorjainkon annyira nem, mert egyszerűek mint a faék, de én tudnék mesélni a negyedmilliót futott Focusomról... De nem témája ennek a fórumnak, úgyhogy inkább csendben leülök itthon a sarokba és elsírom magamat a halódó befecskendező rendszer és a turbo miatt.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

    Komment


     #5
     Na a, de az FORD, ez meg Skoda.:-))) Adok egy kis kapaszkodót, de inkább ne keseríts. PDTDi, DSG

     Komment

     Ugrás az oldal tetejére
     Working...
     X