Ezek a vasas gádzsók már úgy lökik a szakdumát, hogy majdnem elhiszem hogy értenek hozzá.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
-
Szerintem, ezt már a MÉH sem veheti át. Az új rendszámok ilyen mértékű birtoklása bűncselekmény gyanús .sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy felment volna az alumínium ára
- 5 likes
Komment
-
Meg különben is, MINEK?mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz új rendszámok ilyen mértékű birtoklása bűncselekmény gyanús .
Valaki ad 100 Mátyást ilyenért???
Komment
-
Szerintem -ezért nem járnak az eladók már sokan a börzékre . Mert a kedves vevőknek a sz ...sem elég büdös.
Ha elosztjuk a db/ft ...=100 ft .
Kb pont annyi értelme van--- mint a hatodik ócsón megvett motornak amit "majdmegcsinálommég " ---aztán közben meg .........dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg különben is, MINEK?
...dolgoznál egész nap emberekkel .....mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon kemény a fickó dumája !
biztos Te is írnál egy világos érthető , korrekt formát
.....az ár pedig 4-5 tankolás után visszajön
---a veteránok meg jók a garázs falára
korompaiistvan és taluga kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Én kis naív, hogy erre nem gondoltam! Ha innen nézzük, nem is olyan drága.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ár pedig 4-5 tankolás után visszajön
Egyszerre 13000 Ft-nyi benzin fér a swiftbe, így 7,69 tankolás után már nyereséget termelne.
És még adrenalinforrás is lenne a dologban. Swifttel menekülni
. Khm....
Komment
-
Erősen sufnituning kinézet...A hátsó sárvédő vége Ukrajnából van, a nyakam teszem rá. Ezer közzül is felismerem azt a visszahajlítást, ami a végén vanchemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannónia TL Prototípus
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
A hátsó lámpája Izs 49.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErősen sufnituning kinézet.
- 6 likes
Komment
-
Azt gondolom, az oldaldobozt is precízebben tervezték, szerelték volna a gyáriak..wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErősen sufnituning kinézet.
- 2 likes
Komment
?
Komment