Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ma (karácsony másnapján) matattam a garázsban, és megcsapott a 9 fokos melegben a motor illata, ezért kitoltam, rúgás, irány a legközelebbi benzinkút, hogy pumpáljak a gumikba...
A kilenc fokos meleg az nagyon hideg motoron, ha nincsen rendes motoros ruhád, ezért max. 50-el mentem, de nem lehetett nem elfogadni egy ilyen ajándékot karácsonykor...
Kicsit imbolyogva mentem, minden tavasszal újra rutint kell szereznem, és próbálgatva a fékeket úgy éreztem, hogy Pannóniától szokatlan módon szinte harapnak!
Szükség is lesz rá, mert márciusban lejár a két év műszaki...
Az első teleszkópok perselyeit ki kellene cserélnem addigra, ami azt jelenti, hogy előbb le kell gyártatnom ApaE szerszámait...
Lényegi mondanivalóról csak annyit, hogy tavasszal el kell kezdeni bójázni, mert dacára annak, hogy megyegetek, olyan darabos a vezetésem, hogy rossz nézni.
Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2015 dec. 27, 20:10.
Én 31-én mentem egy kört -5°C-ba. jól beöltöztem, szóval nem fáztam. De a kesztyűm az ujjvégeknél kb 10 perc után teljesen áthűlt
Ezek után idén meg sem kockáztattam a motorozást, tekintve hogy még hidegebb van.
Komment