Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Már csak világítós bot meg tárcsa kell...meg egy fehér antant szíj.

Komment

Nem ma,múlt héten. Click image for larger version

Name:	oltványok 012.jpg
Views:	2
Size:	201.6 KB
ID:	148726 Érdekesség ként..ott hátul az a kicsi... büdöset is füstöl,nem is annyira csillog, még is nagyobb vigyort csalt az orcámra.. Élmény volt..

Komment

Érdekesség ként..ott hátul az a kicsi..
        Szépek.. bizony szépek..
        Elárulnád a nevét is? Én nem vagyok annyira jártas a régebbi tipusokban / márkákban.

Komment

Persze... DKW 200sb

Komment

Élmény volt..
            Csodás gépeid vannak!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

DKW 200sb
              Köszi! Szirmai Gábor Afrika utazó DKW-s videói nyomán ismerős volt a gép (neki 350-es volt), de mondom, a 40-es évekbeli masinák nekem olyan ismeretlenek hogy ihaj. Most a 70.es évekbelit fogdosom. Ki tudja, lehet egyszer meg "kell" ismernem a 40-es évek gépeit is (Úgy legyen)

Komment

Csodás gépeid vannak!
                Nem saját sajnos,csak javításra voltak itt.

- - - Updated - - -

meg „kell” ismernem a 40-es évek gépeit is (Úgy legyen)
                Legyen úgy!...............

Komment

Sziasztok fórumlakók !

Kis csapatunkkal Szlovákiából a Balatonhoz készülünk motorozni.
                  Az időpont június 2-től 5-ig. Szállásunk Balatonakalin lesz. Készülünk egy nap a déli oldalra is.
                  Tavaly 16 an voltunk akkor még kerültünk a Balatont. Az idei létszámuk még ismeretlen de 10 személytől több lesz az biztos. A motorok jawák az 50-60 as évekből. Ha minden igaz lesz egy skoda 110 R cupé is.
                  Tavaly 750 km-t tudtunk magunk mögött 3 nap alatt. Az idei 4 naposra tervezett .
                  A déli oldalon Tamásira készülünk. Szerintem jún 3.án,de ez még nem biztos.Örülnénk minden forumgagnak és nem tagnak is egy baráti beszélgetés.Vagy közös motorozás erejéig.
                  Üdvözlettel , Gábor

Komment

Szevasz Gábor!
                    Mi a tervezett programotok június 3 (péntekre) és június 4 (szombatra)?
                    4-én traktortalálkozó lesz Zalaszentgróton, mi oda készülünk. De még változhat.

Komment

Szia Ricsi95D !
                      3.-án szerintem Tamásira megyünk. Eddig mezén kívül még nincs lebeszélt utiterv.
                      Teháta többit még nem tudom , de lehetséges hogy elgurulunk arra. Amint néztem Sümeg hs útba esne , ott is van látnivaló.

Majd megemlitem a társaságnak !

Komment

Kis csapatunkkal Szlovákiából a Balatonhoz készülünk motorozni.
                        Az időpont június 2-től 5-ig.
                        A június 4-i traktoros találkozót ne hagyjátok ki, ha már itt jártok a közelben. Egyrészt ott is örülni fognak, ha befut pár szép jawa, másrészt ti is legeltethetitek a szemeteket pár öreg vason. Igazi jó kis falusi búcsú hangulat jellemzi ezt a találkozót. Tavaly is volt sültkolbász, vattacukor, ilyen-olyan árusok, zene, tánc, minden földi jó.

Komment

Sziasztok !
                          Ugy néz ki összejön a traktoros találkozó. Emlitettem a társaságnak örömmel fogadták .
                          Köszi az ajánlást !

Üdv , Gábor

Komment

Programok
                            8:30 Regisztráció és gépmustra

10:30 Megnyitó

11:00 Felvonulás Zalaszentgrótra

11:30 Városi Fúvószenekar köszöntője

12:15 Indulás vissza Csáfordra

14:00 Fűnyíró traktor verseny

15:00 Ügyességi versenyek

Fafűrészelő, Fröccsváltó, Málnaváltó

15:30 Eredményhirdetés, tombola sorsolás

16:15 Őszirózsa dalkör műsora

Dél előtt egy kicsivel érdemes ide érni Zalaszentgrótra. Akkor fel lesznek már sorakozva a gépek a fő utcán, végig lehet őket nézni. Utána átbattyog a nép Csáfordra, és mehet a buli.

Komment

Gábor ! Sajnálom bár bevallom készülődtem " titkon " de elmarad mert más gondok jöttek közbe mely halaszthatatlan és sürgős! Nézegetve a Köpönyeg riogatását jó időt és jó motorozást a csapatnak mely reményeim szerint jövőre Kesziben is ott lesz.

Komment

Sziasztok !
                                Ugy néz ki összejön a traktoros találkozó. Emlitettem a társaságnak örömmel fogadták .
                                Köszi az ajánlást !

Üdv , Gábor
                                Örülök!
                                Akkor ott találkozunk!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X