Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tanulni , tanulni , tanulni...

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • #16
  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  magunknak kell vigyázni magunkra
  Ez igaz, de ettől még nem muszáj csöndben tűrni .
  Che kedvelte ezt.

  Komment


  • #17
   Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Jól van az fiúk,magunknak kell vigyázni magunkra,-sőt még másokra is,-ettől lesz szebb a világ!
   Tél elején jártam vezetni... az Oktatóm leelenőrizte hogy van-e nálam elég pénz patyolatra.. Kihangsúlyozta,ha vízbe sárba hajtok és lecsapok valakit, akkor ki kell szálnom bocsánatot kérni... és ki kell fizetnem a tisztítást. Azóta is így vezetek. Ilyen oktatóból kellene több, nagyon szigorú volt de igazságos.
   emu, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.

   Komment


   • #18
    Sokat segítene a dolgon ha időnként mindenkinek át kellene ülnie évente egyszer pár napra biciklire.
    Megelőzné pár sietősfeketeterepjárós, és kicsit átértékelné magában a dolgokat.
    Bár sok ember empátiája oly halott hogy semmivel nem tudod feléleszteni...
    Ha néhanapján adrenalinra vágyom, felülök a dongómra. Élvezném én a lassú rotyogást, de nem hagyják.
    Kedvencem amikor jobbra akar fordulni a mögöttem közeledő paraszt, de nem hajlandó 8 méteren keresztül 35-40-nel jönni mögöttem, hát megelőz.
    De közben már ott is a kereszteződés. Így hát tol egy satuféket, jobbkanyar. Én meg húzom az összes létező és nem létező vészféket a csettegőmön hogy össze ne karcoljam a terepjárójának szép fekete fényezését a fogsorommal. Lényeg hogy ő odaérjen ahova oly nagyon siet...
    Az MZ-zés már egy fokkal nyugisabb. Legalább városon belül béke van. Persze lakott területen kívül nem szivesen húzom 70 fölé. Mert már én sem szeretem a száguldást, és az öregnek is így a legszebb a hangja. Egyetlen egyszer voltam olyan meggondolatlan hogy így felmentem a 3-as főútra, Aszódtól Gödöllőig. Csak kb. 10km, de a végefelé már hangyányit be voltam feszülve a sok szarházi miatt. Persze, tudom én, fel kell venni a tempót, azzal mindenki jobban jár. De akkor sem vágom hogy miért nem lehet kivárni míg az egy szem szemből érkező autó elhalad...
    Mindegy, változásra nem sok esélyt látok, valahogy egyenes arányosságot vélek felfedezni a szép új bajor autócsodák számának növekedése és a totális tapintatlanság mértéke között.
    Ez van, ilyen az uránbányászok élete.
    emu, sepy és 8 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


    • #19
     dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     De akkor sem vágom hogy miért nem lehet kivárni míg az egy szem szemből érkező autó elhalad...
     Mindegy, változásra nem sok esélyt látok, valahogy egyenes arányosságot vélek felfedezni a szép új bajor autócsodák számának növekedése és a totális tapintatlanság mértéke között.
     Ez van, ilyen az uránbányászok élete.
     Ezért kell legalább a sávod közepén, de inkább kicsit balra tartva menni. Akkor van hova húzódnod ha látod hogy 10cm oldaltávval akar letolni az útról...

     Nekem egyszer volt hogy mentem haza melóból, húztam neki mert igencsak közel volt egy nagyobbacska vihar. Hát már nem jártam messze a céltól amikor úgy rendesen feltámadt a szél. A barom meg hülye volt ahhoz hogy rájöjjön miért megyek az egyenes úton úgy hogy dűtöm a gépet, szóval kielőzött 10 centi oldaltávval. Amikor a szélárnyékába kerültem már emeltem a lábam hogy meg tudjak támaszkodni a kocsija oldalán... Szerintem meglepődött volna, de szerencsére pont sikerült visszahúzni a vasat.
     (de hogy én mennyire utálok szélben motorozni )

     Komment

     Ugrás az oldal tetejére
     Working...
     X