Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Utálom a " zöld " aktivistát

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Utálom a " zöld " aktivistát

  Már régen az a véleményem : nagyon utálom a minket kisembereket , orba szájba agitáló , figyelemfelhívó , rendszabályozni akaró - magukat világmegmentő szinben feltüntető idiótákat . Sőt annál jobban , minél magasabra mászott ezen az állságos emberi ranglétrán . Mert az egyszerübbjét letudom avval , hogy tájékozatlan . De amikor főminiszter terjesti a baromságot akkor nem tudok csendben maradni .


  Kezdésnek legyen itt ez a hír , vagy írás , vagy akármi . Nem tudom hogy sikerül idetenni , de remélem olvasható ( mindenestől ) . Aztán itt is , csak egy szorzás elvégzését kérem , az olvasható adatok ismeretében .

  Luxussal fedik el a szennyet az óceánjárók

 • #2
  Nekem is ettől durran el agyam, hogy méregessem álló helyben hogy mennyi kormot lök egy dízel autó( pedig semmi köze ahhoz amikor az úton lepadlózzák) a tankhajó ami az amerikai olajat viszi a távol-keletre, az meg egymagában többet nyom egy óra alatt,mint egész Pest kibocsátása.
  apacsavo, mátéapu és Che kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Miért nem írtad ide ki azt a számot ( csak , hogy ne én mint elfogult , tegyem ) azt a számot , hogy egy ilyen giga nyulketrec haladása vizen , hány autó működésével egyenlő ??
   apacsavo, Che és madorka kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    Akkor vegyük ide a vadászgépeket is, amit tonnaszám zabálják a kerozint, és sokkal haszontalanabbak, mint a tankhajók...
    apacsavo és Che kedvelte ezt.

    Komment


    • #5
     .....milyen tankhajó ?
     Che kedvelte ezt.

     Komment


     • #6
      írtad ide ki azt a számot
      "mint 376 millió autó (ez nem elírás), és annyi nitrogén-oxidot eregetnek, mint egy város közúti közlekedése"

      Benne van,aki akarja elolvassa.
      mátéapu és Che kedvelte ezt.

      Komment


      • #7
       Szervusztok!

       Amíg kereslet van az ilyen rózsaszín álmos hajóutakra és elvárjuk,hogy a Kínában gyártott telefon előlapok,citromfacsarók és egyéb teljesen felesleges holmikat,a megrendeléstől számított pár napon belül megkapjuk és egyre inkább többen és minél hamarább meg akarjuk kapni,-addig ne reklamáljunk a környezetszennyezésért,-mert az mi magunk emberek csináljuk.

       Nem vagyunk tudatosak,mert azt ugyan el tudjuk mondani,hogy a karibi üdülőhajó,meg a dízel,meg a fene tudja mi,mennyi káros anyagot bocsájt ki,de ha fenn ülnénk a hajón,vagy egyedül dízel autóval,vagy akár benzinessel,elmegyünk a boltba,ami fél kilométerre van,mondjuk egy kenyérért,az már teljesen rendben van.

       Mondja a rádió,hogy már tenyésztik a lazacot,mert a húsa igen kedvelt és azt is mondja,hogy 1kg. lazac előállításhoz több kg. egyéb halat etetnek fel,-hol itt a logika?

       Az is köztudott,hogy a pille palack mennyire szennyező.Az is köztudott,hogy sok esetben a csapvíz is van olyan jó,mint az ásványvízként eladott akármi,-mégis toljuk ki a boltból kartonszámra,-hol itt a tudat?

       Sorolhatnám még ezerszám,de minek,-nyugodjatok bele minden maradni fog,-sőt rosszabb lesz,mert elvakít bennünket a birtoklási vágy és a csillogás,-mert milyen jó is lenne egyszer az életben fenn lenni azon a hajón és,ha fent lennénk már a fenét sem érdekelné,hogy hova lesz a fáradt olaj,és mi lesz a "melléktermékeinkkel".

       Üdvözlettel:Che
       zahi kedvelte ezt.

       Komment


       • #8
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nem vagyunk tudatosak,mert azt ugyan el tudjuk mondani,hogy a karibi üdülőhajó,meg a dízel,meg a fene tudja mi,mennyi káros anyagot bocsájt ki,de ha fenn ülnénk a hajón,vagy egyedül dízel autóval,vagy akár benzinessel,elmegyünk a boltba,ami fél kilométerre van,mondjuk egy kenyérért,az már teljesen rendben van.

        Igen Józsibá , igazaad van !

        Vagy nagyon nincs ?

        Ez a korai óra is mutatja , ez a betegség nagyon nem szeret engem . Se feküdni , se aludni .... , de ha elfogdom sok ember véleményét -- akor biztos valami célja van a termtőnek .... ????

        Na mindegy megpróbálom - tényleg csak az elmélkedés kedvéért -talán nem haragszol meg .

        Mi van , ha nagyon azt mondom : igen is jogom a WC re is traktorral járni , meg veterán stabilmotort passzióból járatni ...... stb ,stb . ( ha kell ezeket később külön indoklom miért )

        mert én úgy közelítem meg a dolgot ,hogy : gyakorlatban kb 170 db ilyen hajó létezik , ez néhány emberé , ---ez a néhány ember miért rendelkezik olyan joggal , hogy ilyent csinálhasson ? mert azt mondják igény van rá ? és kia faszt érdekel egy olyan igény ami kizárja 370 000 000 millió ember egyidejü igényét arra hogy autóval menjen a vc re ?
        De ha elfogadom a számokat 170 X 370 000 000 ='62 900 000 000 ????????????, ez felfogható számod (tok ) ra ?? Autó valós idejü kipufogásának a lehetőségét , lopje el tőlünk ... valaki , mindegy . Nem beszélve atöbbi ott keletkező szemétről .

        És itt jön be az , hogy hányingert kapok a zöld aktivistától , aki a politikus ( féreg ) segítségével büntudatra nevel , mert fingani mersz .

        Meddig tartana azt mondani , hogy stop , holnaptól sehova ---- és nem mérlegelni , kivételszabályokat betenni --úgy ahogy a szerencsétlen csóróktól kihuzták a trabantot pl.

        Nem volt elég még szajkózni ezt hülye : "igény van rá " dumát ? Néhány mozdulattal bebízonyítom , hogy bármire van igény , csak mondj bármi , elrugaszkodott marhaságot .

        De annak féregnek ( ezen túl a politikus ) az lenne a dolga , hogy a nagyobb információ birtokában jobban vigyázzon a földre . A másik oldalon pedig annak a sok elmebetegnek az agyát kellene úgy átnevelni , hogy ne legyen igénye egy ilyen szargyárra felülni 4 hétre . Az igy gondolkodást jobban nevezném környezettudatosnak .

        Tulajdonképp őszintén szólva magam se tudom pontosan mit akarok , csak valahogy berzenkedik az igazságérzetem , meg valahogy ezt érzem , most amig még lehet , most kell falhoz állítani ezt a csaholó , konconélő ebfalkát -- környezetvédők-- akik rájöttek milyen jó lehet fejni az államot egy kis talpnyalással . A féreg pedig egyre jobban rájön , hogy milyen jó ez a " támadhatatlan erkölcsü " , bármikor bevethető csapat .
        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 dec. 25, 02:18.
        madorka, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


        • #9
         Nagyon jól látod a dolgot, és igazad van.
         Ezt a témát nekem még az egyetemen Finichiu professzor (nyugodjon békében!) ecsetelte először. Miszerint ezek a "ződ emberek" b@sztatják a közúti forgalom résztvevőit csára-búra. A légi és vízi járműveket pedig szinte 0 szabályozással engedik közlekedni, annak ellenére hogy sokkal nagyobb az ő általuk felhasznált üzemanyag.
         Itt van pl a Vw diesel botrány. Nem akarom megvédeni őket, mert csaltak. DE: szerencsétlen motorkonstruktőröknek olyan normákat kell teljesíteniük hogy egyszerűen nem tudják ezek a motorok. A prof szavaival: azt a kurv@ gázolajat ha elégetik ott bizony korom lesz! Ha tetszik, ha nem!
         És itt kérdezném meg az Eu környezetvédelmi bizottságát hogy okés az Euro 6-os norma csak ez nem mindenkire vonatkozik véletlenül?
         Ja hogy ezen egész dolog hátterében mi áll? El sem hinnétek! Hát a pénz! Nagyon nagyon sok pénz..... ami felül ír sokmindent.

         Komment


         • #10
          Sziasztok
          Ide hozzank sajnos hetente tobb ilyen hajo erkezik es a varos szivebe a foterhez parkoljak persze mert a legszebb resze a varosnak.A leg borzasztobb hogy mikor elmennek meg hatalmas "csinnadratta" tuzijatek amit nyaron is fenyes nappal elkovetnek.Ilyenkor korlatozzak a kozlekedest mert termeszetesen a turistakat viszik innet 20-30 busszal a megyebe szetnezni.En a varoskozpontban dolgozom egy uzletbe kozel ahhoz ahol kikotnek ezek a hajok es elmondhatom tobb eves tapasztalat alapjan hogy nem jon ezekbol a turistakbol senki be ide vasarolni es az ettermekbe nem ulnek be ebedelni mivel a hajon teljes ellatasban reszesulnek .Nem is ertem a varos hogy engedi meg ezt amikor itt sokszor van foleg telen forgalom korlatozas ,rajuk ez nem vonatkozik.
          Velenceben sokszor olyan meretu a legszennyezes mint Pekingben vagy mas kinai varosban holott nincs autos forgalom .
          Nem olvastam el a cikket elejetol vegeig nem tudom kinek milyen cellal lett irva de az teny hogy ez az allapot nevetseges egyik reszrol probaljak az embereket ravenni arra hogy ne hasznaljak a kornyezet szennyezo jarmuveket masreszt meg engedik ezeknek a monstrumoknak a kozlekedeset
          Amit meg az is tetez hogy az uzemanyag amit ezek hasznalnak olyan minosegu amit mar nem lehetne folhasznalni.A Mediterran tengeren van is erre korlatozas es szabajzat ami tiltja ezeknek a hasznalatat ,de annyira nevetsegesen alacsonyak a birsagok( a leg utolso esetben 30000 euro) hogy kifizetik es kesz .Termeszetesen ezek a birsagok ugyan ujanok egy halaszbarkanak is ami esetleg meg elhetest ad egy-ket csaladnak akik egy ilyen birsag kifizetesetol sokkal inkabb szenvednek.

          Komment


          • #11
           sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           nem mindenkire vonatkozik véletlenül?
           Ja hogy ezen egész dolog hátterében mi áll? El sem hinnétek! Hát a pénz! Nagyon nagyon sok pénz... ami felül ír sokmindent.
           ez nem volt kérdés . Így van .
           Engem inkább az motivál , hogy esetleg ebből a - igy van ez ... meg mitlehet tenni ? .. stb ----melegf...ban dagonya helyett . Egyre többször , kölönböző , zöldkutyák lelkes akciójára legyen a természetes kérdés és válasz : hülyevagy ? menjanyádba ! . Aztán ha még veszik a az agymosás közben a fáradságot és megkérdik - hogy ? ??-- na akkor el kell magyarázni mi a pálya . Aztán menjenek ők a gazdáikhoz --- hiszen EMBERREL már nem tud beszélgetésbe kerülni egy politikus .

           - - - Updated - - -

           movisz,


           ....a hiteles informátor , aki ot van !

           Komment


           • #12
            zöldkutyák lelkes akciójára legyen a természetes kérdés és válasz : hülyevagy ? menjanyádba !
            Ezt eljátszottul a minap csak nem ződemberrel hanem politikussal.
            Bejött a munkahelyemre a tag és feljöttek a politikai témák de csak úgy "lájtosan". Ahogy kezdtünk belemélyedni elkanyarodtunk a felcsúti kisvasúthoz, (mert a főnököm már utazott rajta) és ki is fejezte nemtetszését. Politikusunk természetesen védelmébe vette a csapatát.
            Én a beszélgetés végén annyit fűztem összegzésül emberünknek hogy igazából nem a kisvasúttal van a bajom. mert had csinálják, meg had legyen.... a baj ott van hogy bemegyek Pesten a Sote kettes női klinikára látogatni, és időutazásban részesülök. 30 év minuszban faszául.... gyógyszerért meg a hozzátartozó szaladgáljon.... Na ez a baj, nem más mondom neki, (néhány ügyfél bólogatott is erősen) mire értelmes választ nem tudott adni emberünk. No coment...

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X