Közlemény
Collapse
No announcement yet.
B.u.é.k.
Collapse
X
-
Dafkó szép gyűjteményt raktál össze egy ilyen balos zsírzóm nekem is van
. Jó apám Chormich traktorján funkcionált még a " felszabadulás" előtt. Igaz őt a vagyonától szabadították meg!BUÉK minden rozsda üldöző olajoskezű veterános Barátomnak és mindannak ki hasonló kíváncsiság miatt látogat hozzánk! Találkozzunk Kesziben 2016- ban!
- 15 likes
Komment
-
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek
.
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 jan. 01, 14:35. Oka: pár elütés benne maradt -.-'
- 13 likes
Komment
-
Szervusztok!
Boldog Újévet kívánunk minden fórumtagnak és családtagjaitoknak!Kívánunk a 2016-os évre mindenkinek jó egészséget és hozzá elég pénzt,hogy mindannyian meg tudjunk élni egy méltányos fejlődésben teljes évet!
Többet most nem írok mert,úgy tűnik megkezdődött a város ostroma,-a tűzérségi előkészítés javában folyik,mind a négy égtáj felől robbanások zaja és villanások.Az utca ugyan kihalt,a robbanásokon kívül a csendet,csak a kutyák vonyítása zavarja,de ha így haladunk,-hamarosan hallhatjuk a lánctalpak jellegzetes csikorgó hangját is.
Üdvözlettel:Che
- 14 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 12 likes
Komment
-
Szervusztok . Nekem jól kezdődött az Új Esztendő ( gondolom a jókívánságok is hozzá járultak a dologhoz ! ) . A teljesség igénye nélkül néhány kép ( vagy húszat készítettem ) . Valakit a "részletek" is érdekelnek , akkor teszek fel több képet is .( A "gép" alváz száma három jegyű és a számsorozat elején található ! ) Kettőt láttam életemben , ez a második . Üdvözlettel .
- 19 likes
Komment
-
Kedves Károly (Dafkó)!
Túl az Újévi jókívánságokon,ez a MÜNCH,egy nagyon szépen megőrzött ritka példány.Egyszer volt szerencsém egy ilyet látni,Hódmezővásárhely és Orosháza között,az 1970-es években.Egy Német házaspár kínlódott vele az út szélén,pontosabban próbálták betolni,ami szemlátomást nem akart sikerülni.Megálltam segíteni és addig csesztettük,amíg végre elindult.Valamilyen gyújtás probléma volt,mert lett ott állítgatva minden.Akkoriban nem voltam az ilyen nagy gépek látványához szokva és teljesen lenyűgözött a kép és a hang.
Akkoriban egyáltalán nem beszéltem a Német nyelvet,de annyit azért megértettem,hogy a motorkerékpár motorja valamelyik NSU autóból származik és kis példányszámban gyártott Német motorkerékpár.
A motor beindulása után kezet fogtunk és egy darabig együtt motoroztunk Szeged irányába,az útmenti bütykölés ellenére nem viselkedett jól a motor,ezért kísértem őket,ha esetleg további segítségre van szükség,akkor kéznél legyek.Nagy ölelgetések és vállveregetések után,valahol Szegeden váltunk el egymástól.Ők mentek Pest irányába én meg iskolába.
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
Komment