Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • sepy
  replied
  Bocsánat én is csatlakozom igaz kicsit késtem : Boldog Névnapot és Egészséget!

  Leave a comment:


 • zahi
  replied
  Isten éltesse !

  Leave a comment:


 • Che
  replied
  Köszönöm a Párom nevében,-átadtam és Ő is külön köszöni.

  Leave a comment:


 • madorka
  replied
  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Ma van Irén,Írisz napja
  És boldog névnapot !

  Leave a comment:


 • Che
  replied
  Szervusztok!

  Ma van Irén,Írisz napja,a régebbi kalendáriumok március 25. napját úgy nevesítik,mint a ˝gyümölcsoltó boldog asszony napja".. Voltak már olyan évek,amikor ezen a napon,fogtam az oltókést és az oltóvesszőket és oltogattam az alanyokba az általam kiválasztott régebbi gyümölcs fajtákat.Ma reggel,enyhén behavazott tető fogadott tehát,egyelőre a gyümölcsfa oltogatás elmarad.

  A fecskék érkezéséig,még kb.két hét van hátra,bár a Párom azt mondta,hogy a facen már azt írta valaki,hogy néhány példány már megérkezett,-sajnos túl korai ez még,mert nem biztos,hogy találnak élelmet.

  Várom már nagyon a melegebb időt,mert olyan jó lenne egy kis derékmelegítős idő,kint a természetben!A járvány miatt,olyan önkéntes kijárási tilalom van nálunk és csak akkor hagyom el a portát,ha nagyon muszáj.Nagyon jól esik,hogy a gyerekeink próbálnak gondoskodni rólunk,ahogy csak kitelik tőlük,bevásárolnak,elhozzák amit kérünk,-szóval egy rossz szót nem szólhatok rájuk,-pedig Ők is veszélyben vannak,még talán nagyobban mint mi.

  Üdvözlettel:Che

  Leave a comment:


 • Atti69
  replied
  A Simsonok tartályait áztatom negyedik napja... gyalázatosan rozsdásak ,és ragaccsal szennyezettek voltak..még a mai este az utsó. Mivel hosszú állásidőre készülök.. (sajnos) ezért igen kényelmesen belassulva nyomom az ipart. Tartalékom minimális van, még a valós járandóság is elakadt. Vidámabb téma: A barackfák virágai szépek, láthatóan nem károsodtak a minuszokban, holnap pedig szőlővesszőket készítek elő gyökereztetéshez. Persze két év alatt eljutottam addig is...... hogy a kerítés szinte teljes hosszban festve lett. (még nem igazán festve,de lenolajos páccal kezelve)

  Leave a comment:


 • Che
  replied
  Itt is panaszkodnak a kőművesek,szerelők,fodrászok,hogy nem jelentkeznek az ügyfelek.Nem véletlenül harangozták be az elég jelentős gazdasági visszaesést és a megnövekvő munkanélküliséget.

  Az országunkon szabadon átvonuló NATO csapatok mozgását nem is olyan régen szavazták meg,ilyenkor eszembe szokott jutni,-amikor a Szovjetek kivonultak,-nem emlékszem rá,hogy pontosan ki,-talán Antall,remegő hangon mondta,-hogy soha többé idegen katonai bakancs ne tapossa Magyarország földjét.Nem vagyok benne biztos,hogy ki mondta,de még a fülembe cseng,éppen úgy,mint a szociális piacgazdaság,-azóta már tudom,hogy ilyen állat nincsen is.

  Üdvözlettel:Che

  Leave a comment:


 • Atti69
  replied
  movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  ami 100 szorosa annak az osszegnek mint amit a virus karainak a kijavitasara szavaztak meg
  Ennek érdemes utána figyelni. Más: Két napja alkatrészmosogatással bíbelődöm... szerencsére a végéhez közeledem. A jelenlegi helyzetben a bevételek megcsappantak (megszűntek) ezért spórolós lesz a felújítás.

  Leave a comment:


 • movisz
  replied
  Azt tudjatok hogy 2018-tol van egy van egy ugy nebezett katonai Schengen ami azt jelenti hogy a kulombizo allamok nem allithatjak meg az atvonulo haderoket stb. Meg csak annyit meg hogy a hadtestek mozgatasara az Eu.- belul olyan meretu beruhazasokra kell kolteni ami 100 szorosa annak az osszegnek mint amit a virus karainak a kijavitasara szavaztak meg .Erre az atalakitasokra nem csak erre a hadgyakorlatra vonatkoznak termeszetesen hanem egy hosszabtavu hasznalatra.De ezek a beruhazasok es ezzel kapcsolatos rendelkezesek es tervek nem titkok nyilvanos adatok erdekes modon a kutyat nem erdekli vagy is a sajto nem kozol roluk semmit .

  Leave a comment:


 • mátéapu
  replied
  Az állatokat embereket etetni kell,a búza el van vetve műtrágyázni kell gyomtalanítani kell ... ha nem vetünk kukoricát egyebeket a jószágok nem nőnek nem lesz élelem ...azokat fel kell dolgozni szállítani..falun kerüljük egymást ,de a földeken ,ellátó helyeken:dolgozni kell.!!!

  Leave a comment:


 • jagdtigger
  replied
  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  egyenlőre
  Egyik fórumon admin erre kegyetlenül "allergiás"...
  "Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol, mielőtt kiviszi a részeidet az erdőbe. A szó, amit kerestél, az egyelőre."

  Ami meg a nyüzsit illeti majd mennek az MP-k rendet rakni . (Na akkor aztán lesz futás.)

  Leave a comment:


 • Che
  replied
  Szervusztok!

  Olvastam erről a NATO hadgyakorlatról Észak Európa térségében és mertem remélni,hogy majd elhalasztják,vagy meg sem rendezik,-de úgy tűnik nem.Olvastam nem bizonyítható összeesküvés elméletekről is,-ezeket először bizonyítani kellene és akkor válna realitássá!

  Arról is olvasni,hogy Olaszországban a lakosság számához mérten kiugróan tragikus a helyzet és a járvány még nem tetőzött.Olvastam arról is,hogy Kína,Kuba és most éppen Oroszország küldött elég komoly segítséget Olaszországba,orvosok,virológusok és eszközök tekintetében.Sajnos nagy a baj és nem látni a végét.

  Itthon egyelőre lassú felfutásban van a bizonyított fertőzöttség,de bármikor egy emelkedő szakaszba léphet,mert lehet,hogy Győrben fegyelmezettebbek az emberek,amikor kedden az SZTK-ban jártam,nyüzsgött a város,tele volt a piac emberekkel és az utcák sem voltak kihaltnak mondhatók.

  Üdvözlettel:Che
  Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2020 márc. 22, 18:11. Oka: egyenlőre javítása egyelőre,köszönöm Tigris

  Leave a comment:


 • horex
  replied
  Megkésve de törve nem, csatlakozom a Sándor-József-Benedek
  jókivánságokhoz. Jeles nap ez nálunk
  Volt egy tangó és 33 éve egy József napi bulin ismerkedtünk meg a b.nőmmel

  Leave a comment:


 • horex
  replied
  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  az orvosok is bezárkóznak,
  Barátnőm teljesen kikészült
  Kihúztak egy fogát, leflexeltek két koronát majd megegyeztek hogy menjen vissza a jövő héten mintát vesznek az új hídhoz
  Aha! Közbejött a korona, na nem a fogra való
  Most szaladgál fogorvoshoz mert a mintát az tudja levenni. Persze senki nem vállalja.

  Leave a comment:


 • jagdtigger
  replied
  Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Az emberek sem veszik nagyon komolyan
  Hát nem tudom, öregem ma volt melóba (most azt hagyjuk hogy neki miért muszáj) de azt mondta totál kihalt Győr....

  Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X