Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gépkocsi felni.

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Gépkocsi felni.

  Sziasztok!

  Valaki meg tudná mondani, hogy mit jelentenek a jelzések a lemez felnin?
  Vettem a téli gumihoz 4db vadi új lemezfelnit. Kivül 2db kék festékpötty van mind a négy felnin. Illetve belül a négy hegesztési varrat körbe alkoholos filcel át van húzva egyesével mindegyiknél. Mit jelentenek ezek? Jártas valaki ebben?
  Köszönöm.

 • #2
  A felniken fel van tüntetve számokkal a kerék átmérője,szélessége,a lyukak oszásának mérete és a felfekvőfelület távolsága a felni középpontjához viszonyítva,ezeknek a méreteknek egyeznie kell a jármű gyárilag megadott adataival.Egyéb jelzések a raktározás,gumiszerelés,szerelést végző személyek egyedi jelei.pl jobb első...
  Tamás78 kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


  • #3
   A pöttyözés lehet az ellenörzési terület jelölése , vagy a legkissebb tömegű centírozási pont , ahová a gumi piros pöttyét illeszteni kell .... bár ez csak találgatás . A hegesztési varratoknál lehetséges hogy - mivel az alkatrész fokozottan nagy figyelmet élvez a biztonságos üzem terén , - elő van írva minden varrat tüzetes vizsgálata mágneses , esetleg röntgenes módszerrel , és a dolgozó eképpen jelölte annak a vizslatásnak a meglétét .
   jagdtigger és Tamás78 kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mivel az alkatrész fokozottan nagy figyelmet élvez a biztonságos üzem terén , - elő van írva minden varrat tüzetes vizsgálata mágneses , esetleg röntgenes módszerrel , és a dolgozó eképpen jelölte annak a vizslatásnak a meglétét .
    Igen, ez a kulcs, mi is jelölni szoktuk az ilyen alkatrészeket. Pláne az életbiztonsági fontosságú méreteket, és megmunkálást.
    zahi és Tamás78 kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

    Komment


    • #5
     zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     vagy a legkissebb tömegű centírozási pont , ahová a gumi piros pöttyét illeszteni kell
     Ne ezt eddig nem tudtam, mindig tanul valami újat az ember . (Pedig gumiztam nyári munka alatt nem keveset.)
     zahi és Tamás78 kedvelte ezt.

     Komment

     Ugrás az oldal tetejére
     Working...
     X