jónak tűnik, el is kapkodták, de kérdés milyen anyagból van
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes hirdetések :)
Collapse
X
-
Amúgy semmi értelme. Jack-csatlakozó minden Walkmanon-van. Kábellel becsatlakoztatod a mikrofon helyére a hangkártyán, letöltesz egy ingyenes zenei szerkesztő progit, amivel lehet hangfelvételt csinálni, elindítod a magnót, felveszed az egészet és elmented tetszőleges formátumban. Ja és megspóroltál 6990 Ft-ot.Már ilyen is van
USB kazetta digitalizáló walkman - Egyéb
Én meg kapok egy sört.
- 6 likes
Komment
-
Van még belőle bőven mindenfelé:Gruppi.hu - akció, közösségi vásárlás, olcsó, közösségi vásárlói oldal, akciós vásárlás, árengedmény, leértékelés, vásárlás jó áron, kiárusítás, utazás, wellness, mobil, mobiltelefon, híradástechnika,pc, tablet, android, iphone, netbook, traffipax, éjónak tűnik, el is kapkodtáktaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez már gyanúsan olcsó, már az ár alapján is kételkedem a minőségében.
Inkább legyen ugyanennyi pénzért sokkal kevesebb szerszámom, de azok használhatók legyenek.
Már a 12ezres nagyonakcijós lidülös krova készletem minősége is nagyon a határon van, barkács célnak még megfelel, de mindennapos használatra már nem lenne jó. Hát ez a kismillió 188 részes komplett "garázsfelszerelés" 20-ért...
Lehet a csavarhúzó nyele kézben maradós, a fogó nyéltörős, stb. Persze lehet hogy tévedek, és ez az évszázad akciója
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Lehet, nem benzin volt, hanem valami varázsszer... nekem a pénzem szokott valami ilyesmibe beleesni...azonnal eltűnik...mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap mosom az alkatrészeket benziben, az Aldis műanyag nyelű ecsetemmel. Nem vettem észre, hogy az ecset belecsusszant a benzinbe. Pár perc múlva elolvadt !

- 5 likes
Komment

Komment