Közlemény

Collapse
No announcement yet.

PANNONIA Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya rendezvények

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • PANNONIA Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya rendezvények

  Kedves Veterán Motorosok! -Javasolom, hogy kövessétek nyomon a Pannonia MGTSZ rendezvényeire vonetkozó híreket.Ngyagyon jól sikerült összejöveteleket szoktak tartani.HAMAROSAN ISMÉT LESZNEK RENDEZVÉNYEIK!!!!!
  emu és mátéapu kedvelte ezt.

 • #2
  hármaska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Ngyagyon jól sikerült összejöveteleket szoktak tartani.
  Tudósíthatnál.........
  sepy és mátéapu kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   A pannoniamgtsz oldalra felkerült egy öt perces vidám kedvcsonáló film, a közeljövőben esedékes programokra.Nézzétek meg, jó szórakozást kívánok!

   Komment


   • #4
    Nos lezajlott a herceghalmi pannóniás rendezvény és amint az várható is volt nagyon jól sikerült.Herceghalmon ez volt a nyolcadik futam, tehát jó hagyományokkal rendelkezik.Gyönyörű napsütéssel indult a nap, olyan hűvöskés, kb. 20 fok körüli volt a folytatás, ami jó a motoroknak.Még bőven a gyülekezés fázisában voltunk, amikor megszámoltam a motorokat.Ekkor (kb.fél tizenegykor) 88 motort számoltam össze, de még később is szállingóztak, tehát olyan 100 darab motor volt a téren.Természetesen legtöbb a Pannónia volt, de az egyéb márkákbólis összejött kb.30 darab.Megjegyzem a szervezők abszolut örömmel fogadják az egyéb márkához tartozókat is.A futamon induló kategóriák között külön van számukra biztosítva a részvételi lehetőség.Én pl. egy Jawa 350/360-al indultam a "külföldi,kéthengeres,szóló" kategóriában és II. helyezést értem el, amiért serleget is kaptam.
    Visszatérve az események menetéhez először egy felvezető kört tettünk:- 100 kétütemű motor némi füstöt eregetett, aminek valószínűleg nagyon nem örültek a helyiek, de a látvány és hanghatás az lenyűgözhette öket.Maga a futam 2x29 Km volt, közte ebéd.Aki nem tudná a kört először jobbra indulva, majd pedig balra indulva kell megtenni, a cél pedig az hogy a két kör teljesítésének az ideje minél közelebb essen egymáshoz.Nyilván a nyertes az akinél a két idő közötti eltérés a legkevesebb.
    A futam megrendezése egyébként a falunap programjainak a sorába illeszkedett.Volt itt szinpad zenekarral, asszonykórussal, sátras árusok mindenféle jóval.
    Délután négy körül volt a díjkiosztás,mondhatnám díjesőnek is, mert sok sok serleg,pezsgő,veterános retro plakát került kiosztásra, miközben megfogadtuk, hogy jövőre veled ugyanitt.
    Szóval jót motoroztam (kb.110 Km-t tettem meg) és nyertem egy kupát, életemben először!
    Remélem tudtam némi kedvet csinálni ahhoz, hogy néhányan csatlakoznak majd a Pannonia MGTSZ rendezvényeihez. Ebben az évben még lesz a velencei hétvége és a balatoni futam, Az utóbbi egy kicsit keményebb lesz mint a herceghalmi volt...
    sepy, mátéapu és 5 további látogató kedvelte ezt.

    Komment

    Working...
    X