Közlemény

Collapse
No announcement yet.

V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

  Akkor nem széled szerte a nép hanem összejön hátul a teraszon
  ...békülni
  gondolom, lenne rá igény...

  Komment


  • Na de hol vannak a többiek ? Dongós, Czsolti , meg még sorolhatnám !

   Komment


   • Sajnos sokan a hallgatásba burkolóznak és egyáltalán nem jelentkeznek Kár érte!!.

    Komment


    • Igen,-"izzik a tűz,de ki szítsa ma nincs",márpedig a fórum csak akkor él és működik,ha aktívak az emberek,hozzászólnak,új témákat nyitnak,-szóval életben tartják.Olyasmi ez mint a régi termelési értekezletek,-amikor a vége felé azt mondta az előadó,hogy "szóljanak hozzá emberek",-volt a nagy hallgatás,a folyosón meg ment a pusmogás,de az élet már csak ilyen.

     Üdvözlettel:Che

     Komment


     • Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Igen,-"izzik a tűz,de ki szítsa ma nincs",márpedig a fórum csak akkor él és működik,ha aktívak az emberek,hozzászólnak,új témákat nyitnak,-szóval életben tartják.Olyasmi ez mint a régi termelési értekezletek,-amikor a vége felé azt mondta az előadó,hogy "szóljanak hozzá emberek",-volt a nagy hallgatás,a folyosón meg ment a pusmogás,de az élet már csak ilyen.

      Üdvözlettel:Che
      ... én szóltam - de még csak le sem hurrogtak ....

      Komment


      • Mióta nincs letöltés rovat, de van " vigyázat támadó oldal " felszólítás, azóta pang a fórum. Be kell látni hogy a letöltések hoztak ide sok érdeklődőt , akik közül sokan itt ragadtak.

       Komment


       • Hát sajnos igen, bár ez a támadóoldal figyelmeztetés is több esetben alaptalan volt. Eddig egyetlen egy esetbe találtam meg az indokát... Nagyon kis fórum a mienk(de összetartó ) ami miatt nem hiszem hogy bárki is nekiesne az oldalnak hogy kártevőket terjesszen, ha valaki mégis nekiesik akkor annak valami más oka van.

        Komment


        • Holnap elkezdem a rámolást a gépre, néhány dolgot meg is kell babrálni. Az utánfutót sajna nem volt időm levizsgáztatni, ezért csak csomagtartókat szerelek fel, ma megérkezett az extra tokaji bor is, jól néz ki...
         Máté,
         nem felejtettem el az mpm kéményhez köthető fáradozásodat sem, rendezzük a helyszínen.

         Komment


         • Én nem hiszem, hogy nagy baj a tömegek elmaradása. A "törzsgárda" hiányzói pedig előbb utóbb elő szoktak kerülni. Ráadásul más hozadéka is lett a találkozóknak. Sok beszélgetés kikerült a fórum keretei közül. Pl. én sem sokat vagyok fönn, viszont több taggal rendszeresen keressük egymást, beszélünk más úton.

          Komment


          • Szervusztok!

           Tudja e valaki,hogy Apa E jön e,mert úgy gondolom valaki csak szól neki,-tavaly úgy váltunk el,hogy jövőre ugyan itt?

           A fórumrumtagok meg jönnek és mennek,-már én nem könyörgök senkinek sem,volt eset amikor megtettem,a Gyuszi esetében,mert valamilyen hülyeségen megsértődött és kérleltem,hogy maradjon,-most meg már Gyula napkor telefonon sem tudtam elérni,-ő ilyen így kell elfogadni.Azután vannak régebbi aktív tagok,akik igen nagy szakmai tudással rendelkeznek,-nos Őket kimondottan hiányolom,mert sok tudást át tudnának adni,-ha akarnának és a fórum attól függetlenül,hogy szinte minden téma előfordul,mégiscsak szakmai.A letöltések rovat nagyon jó és hasznos volt,de hát a "szerzői jogok" miatt talán érthetően le lett állítva,hogy jó e ez így azt nem tudom,de annál jobb mint perek tömkelegébe bonyolódni és fizetni a kártérítéseket.

           Üdvözlettel:Che

           Komment


           • Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            udja e valaki,hogy Apa E jön e,mert úgy gondolom valaki csak szól neki,-tavaly úgy váltunk el,hogy jövőre ugyan itt?
            Természetesen tudja, de hogy jön e nem tudom.
            Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A letöltések rovat nagyon jó és hasznos volt,de hát a "szerzői jogok"
            Úgy gondolom lehetne ilyen rovat mégpedig olyan anyagokkal feltöltve, ami egyébként is megtalálható. Egy gépkönyv, vagy egy alkatrész katalógus, esetleg robbantott ábra nem sért szerzői jogokat.

            Komment


            • "A fórumrumtagok meg jönnek és mennek,-már én nem könyörgök senkinek sem,volt eset amikor megtettem,a Gyuszi esetében,mert valamilyen hülyeségen megsértődött és kérleltem,hogy maradjon,-most meg már Gyula napkor telefonon sem tudtam elérni,-ő ilyen így kell elfogadni."

             Én tartom vele a kapcsolatot,bár modtanában eltünt kicsit,de mindenképpen felhívom és invitálom,mégha csak 1-2 órára is,de jöjjön Keszibe Ő is....

             Komment


             • A letőltések rovat tényleg szuper volt. Mikor beléptem a fórumra meg is volt. Aztán valami agyament elkezdte verni a palávert az ún. szerzői jogok miatt. perrel fenyegetőzőtt, meg ilyesmi. Majdnem rá ment a fórum. Szerintem ez az ok, amiért nincs. Idióták mindig vannak.

              Komment


              • Egyet értek és becsülöm azokat akik beismerik hibájukat és becsülöm azokat akik megbocsájtanak. Mindkét fél kezdeményezhet. A sértő és a sértett is. A béke jobbot meg el kell fogadni.
               Ha nagy szavakkal akarnék élni mondhatnám ez lehetne Tiszakeszi üzenete is.

               Komment


               • Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ez lehetne Tiszakeszi üzenete is.
                Benne van a programban. Békülés !

                Komment

                Working...
                X