Közlemény

Collapse
No announcement yet.

ludwig79‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ludwig79‎

A történetem ott kezdődött hogy apámnak volt egy 1974-es simson star-ja amit már jó másfél éve csak a garázsban állt.Akkor ép motor vásárlás előtt álltam.Valami komolyabb robogón gondolkoztam mikor apám felajánlotta egy jelképes összegért.Gondoltam mi a sz...rt kezdek egy matuzsálemmel,ami ráadásul nem nézett ki valami bizalomgerjesztően,bár tudtam hogy motorikusan nem rossz( 0 túlméret ).Aztán mégis hozzám került.Úgy egy-két hét használat után meglehetősen kellemeset csalódtam mondom nem megy rosszul,akár kezdhetek vele valamit.Nos tavaly szeptemberben úgy döntöttem hogy neki esek az öreglánynak.A blokkal mint mondtam sok gond nem volt,de azért egy motorfúrást megejtettem rajt(kemény 5000ft volt dugóstól,gyűrüstől,mindenestől).Következett a váz amit apró darabokra szedtem majd a fényezést a fényező barátomra bíztam.A fényezés karácsonyra-idő hiányában- elkészült.Tegnap a teljes összerakással végeztem úgyhogy az öreglány megfiatalodott és most már nincs az a pénz (de van csak annyit úgysem adna senki)amiért megválni tőle.Hát ennyi a rövid történetem.Üdv.mindenkinek.
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X