Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Régi magyar motorok

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  Régi magyar motorok

  Üdvözlöm a Veterán Fórum minden kedves tagját! Magam részéről minden régiség érdekel, főként műszaki és még inkább jármű témában. De a kedvenceim a régi magyar motorok. Harminc éve vettem az első Pannóniámat, ma is meg van, műszakija van, nagyon szeretem. Azóta lett három társa, P 10, P 21 és egy TLB, ami most készülget. Egy OT rendszámú kis Csepel társaságában őrizgetem őket. Remélem sikerül a mostani felújítással kapcsolatban hasznos információkat szereznem. Amennyiben szerelési gonddal küzd valaki, szerszámkészítő és motorszerelő múlttal abban pedig szívesen segítek. Jó veteránozást mindenkinek!
  movisz, emu és 5 további látogató kedvelte ezt.

  #2
  Kedves Cseho!

  Üdv a fórumon! Ha megnézegeted a Pannóniás témákat szerintem sok kérdésedre meg is van a válasz, mert régóta gyűlnek itt az információk a szereléssel kapcsolatban. Viszont ha valamelyikre nem találnál választ, biztosan lesz aki tud benne segíteni.
  Élég szép kis gyűjteményt tudhatsz a magadénak, ha van időd és kedved pár képet feltehetnél, hadd lássuk miről is van szó. Bár ha jól tudom, csak 5 hozzászólás felett tudsz csatolmányt felölteni, de az már csak 4 hozzászólásnyira van. Pár magyar gép akad nálam is: P10, T1, Danuvia és Csepelek. Külföldiek közül CZ, MZ, Simson, Romet, Riga és Babetta.
  Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 máj. 05, 21:48. Oka: kiegészítés
  Jankó51, Cseho és 3 további látogató kedvelte ezt.

  Komment


   #3
   Nehéz szakma ez a felújítás, néhány nap helyett akár egy két hónapot is várni kell mire valami elkészül, gondolok itt festésre polírozásra, bármire.. és akkor még a végeredmény sem garantáltan túl jó. Jelenleg krómoztatni szeretnék, van valakinek tippje? Már az se baj ha nem a Dunántúlon van, úgyis postázni kell

   Komment

   Ugrás az oldal tetejére
   Working...
   X