Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez nem az a fajta amelyiket lehet tekergetni mint a fúró tokmányát és úgy "zárod rá" a zsírzógömbre?
    Valószínűleg ... eredetileg úgy kellett a kis gömbre rászorítani a pofákat. A mostaniak a rugóerőre vannak bízva ,viszont a szírzó-szemeknek gömbölyűnek kell lenni és a nyakuknak ivesnek a "gagyí" zsírzószemek rövidebbek és a nyakuk is rövid a záródáshoz.

Ma csak az "acél" zsírzószemeknek vásárolt darabok minőségiek a többivel küszködünk...
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez nem az a fajta amelyiket lehet tekergetni mint a fúró tokmányát
      Sajnos nem. Hallottam olyanról, de élőben még nem láttam. Ha ez nem javul meg kéne egy olyat rendelnem. Ez a jelenlegi a klasszikus rápattanós fajta. Van négy vékony rugós acél lap a fejében. A végük karmos, elvileg ha a kúpos zsírzószemre rányomod rá is szorul, de ez nem akadályozza meg abban a zsírt, hogy a szabadba távozzon.

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a "gagyí" zsírzószemek rövidebbek és a nyakuk is rövid a záródáshoz.
      Köszi a tippet! Akkor ezt is meg kell hogy nézzem.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; Tegnap, 22:07.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        UV fénnyel szemben csak ellenálló, de nem tökéletes.
        Ami zsinórt adgtak a sáttrakhoz egy hónap mulva elszakadtak
        UV-ra gondoltam és megpróbáltam elszakitani a megmaradt zsinórt . Nem lehetett, amit meg a Nap ért kisujjal elszakitottam
        Mindig azt hittem ez az UV csak parasztvakitás, aztán mégsem

Elsőre én is zártszelvényben gondolkodtam, de csak az anyag 150ezer körül lett volna és egyedül nem tudnám elkészíteni a beállót, segitség már senki

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X