Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!!!
    Üdvözlök mindenkit 2016-ban!
    BÚÉK Nektek!
    Che barátom jóvoltából nekem is van Veterán fórumos pólóm!
    Meglepett Karácsonyra a sajátjával!
    Úgy gondolom, hogy itt is köszönettel tartozom neki ezért!
    Mégegyszer mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
    Üdvözlettel: Lolopez!

Komment

BÚÉK a csapatnak!
      Készülgetünk az idei talira!
      Most vettem a Simibe egy jó kis gyári szűz új tirisztoros gyújtást!
      Szerintetek Jokerhez vihetem beszerelésre?

Pacsi ölelés mindenkinek!

Komment

Persze, hogy viheted úgy is régen szerelt már Simsont. Csak ilyenkor vidd ki a teraszra ott milyen szépen térdel majd előtte csak szerintem nem trikóban lesz mint a nyári képen!!

Komment

Szervusztok!

Reményeim szerint pontosan egy fél év múlva ilyenkor a fórumtagoktól újra benépesül Tiszakeszin a révház és ismét örülhetünk egymás társaságának.

Hogy szalad az idő,már egy fél év eltelt a táborbontás és a viszontlátás reményében tett búcsúzásunk óta,-tehát félidőben vagyunk.

Remélem az idén is meg tudjuk rendezni,az immár harmadik találkozónkat és mindenki el tud jönni a megszokott társaságból,-sőt eddig személyesen nem ismert tagokkal is bővül a III.fórum találkozó!

Üdvözlettel:Che

Komment

Remélem talugától megkapjuk a zöld jelzést február közepén ismét.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Valaki kihasználta a Vip.jegyét a keszi motorosoknál?

Érdekelne egy efféle buli,bárlehet már első este cuccolnék tovább....
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mezőkeresztes, Tiszadorogma...nem túl zsúfolt, de jó hangulatú találkozók. És elég sok veterános is megfordul ott.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Épp ma nézelődtem és a 2014- es Dorogmait néztem igen sok mai gépet láttam a mieinkből talán pár Mz-t láttam. Már majdnem nyomtam egy Ott leszeket de még nem érvényes!!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 22, 20:41.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Érdekelne egy efféle buli,bár lehet már első este cuccolnék tovább...

...ja , mer nem bírnáda "légkört " mivan az asszony beleolvas ?

Komment

Szervusztok!

Nem tudom a pontos okát,hogy miért,de én nagyon nehezen tudok beilleszkedni egy társaságba,főleg ha túl hangos és "rongyrázó",ezért nem vágyom a mi találkozónkon kívül semmilyen társaságba.Nem vagyok elmagányosodva,mert naponta több ember is beesik hozzánk,akikkel érdek nélküli kapcsolat köt össze és leülünk egy kávéra és beszélgetünk a napi gondokról,politikáról és általában az életről.Gond pedig bőven van,anyagi,munkahelyi,párkapcsolati,.....-sokszor úgy érzem,hogy afféle "lelki szemétláda" vagyok,ami természetesen nem esik nehezemre,de igazán segíteni nem tudok,bár szeretnék,de a megértésen túl nem vagyok pszihoterapeuta.A velem megosztott problémákat legyen az akármi is,soha nem adom tovább,abból nem lesz hír,sem az utcában sem a városban.

Túl a fentieken,azt azért kijelentem,hogy hosszú ideje nem éreztem magam olyan jól,mint az utóbbi két évben a fórumtalálkozón.Azt nem tudnám megmondani miért,-talán mert befogadottnak érzem magam,-talán mert nincs rongyrázás,talán mert közös a gondolkodásunk,de leginkább úgy érzem azért mert megszerettelek titeket,minden fenntartás nélkül.

Jó együtt lenni,beszélgetni,jó nézni a Tiszát és ezért az élményért bármikor elmennék,-mert ez a legfőbb vagyon,ezt senki nem veheti el tőlünk.

Üdvözlettel:Che

Komment

Soha semmiféle találkozón nem töltöttem annyi időt mint a mi tavaly előtti találkozónkon!Mint ahogy a motor imádatában eltöltött több mint 45 év alatt (az első év kivételével!)soha nem társultam senkivel(max,egy útra!)!Afféle magányos lovasként nagyon jól érzem magamat!Veletek jó volt!Ezért bírtam sokáig kb:5-6 órát! ami nálam csúcs!Tavalyit nem említem mert ott E.Ü.okok nem tették lehetővé az ottmaradást!De azért mégis leküzdöttem magam,pedig már odafelé is szédelegtem!Az idén ha lesz akkor viszem a család egy részét!Ők jönnek kocsival én pedig ,,Sárkányon"!KIVÉVE ha esik mert akkor én is kocsin utazom!

Komment

KIVÉVE ha esik
                          Nem fog!

Komment

Hess az esőnek még a gondolata is! Idáig mindkét alkalommal ronggyá áztam " Péter" már igazán rám tekinthetne.

Komment

Mivel a barátom vagy,ezért megnyomtam a tetszik gombot!Elvégre ki akarjon neked ,,jót" ha nem a barátaid!!!!?????...........ha ilyenek mind akkor már ellenségekre nincs is gondod!!!!(?)

- - - Updated - - -

Idáig mindkét alkalommal ronggyá áztam
                              Ja!!!Sepykém!Neked szántam!

Komment

Mivel nem a fronton vagyunk így ellenségem nincs legfeljebb olyan ki nem a szivem csücske de ezért elsődlegesen ő tett érte. Érdekes ez az ellenség kifejezés mivel milliókat küldtek már a politikusok halálba. Mennyivel volt igazságosabb mikor a törzsi csatákat megvívták a kijelöltek és ott dől el a vita nem embereknek kell meghalni kik soha nem látták a másikat az uszítók pedig a bunkerek mélyén üdülnek a harcolókhoz képest.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X