A bilux kapcsoló házból érdemes lenne az érintkezőt kivenni krómozás előtt?A szegecset oldani.Másik szegecs már van is hozzá.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozó műhelyek
Collapse
X
-
Szia! Én kettőt is, megcsinálták, a bakelit egy kicsit bemattult, de feltételezésem szerint fel lehet polírozni.Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kormány nyak szorítót horganyoztatta már vki?
- 3 likes
Leave a comment:
-
Az Izs -49 kézi váltóját, gombbal együtt krómozták.mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebevállalja e bakelittel együtt.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Gondolom nem csak ezt az alkatrészt akarod ellátni bevonattal,ha viszed az összest megkérdezed a szakit bevállalja e bakelittel együtt.
Leave a comment:
-
Nem tudom, csináltatott-e már valaki ilyet, hisz teljes hosszában zárt helyen van.
Szerintem a műanyagfej tutira rá van gyógyítva egyszer és mindenkorra. Nem venném le, de attól függetlenül horganyoztathatod ha ezt a részt légmentesen leragasztod.
Leave a comment:
-
-
az lefele az 5 uton van , igaz ........... dolgozik ott vagy 20 ember , nagy cég .
Leave a comment:
-
Meg f@.... számol is !taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefaszán álá rezez
A motorparkos Varga Sanyi Táborfalvára esküszik.
Leave a comment:
-
-
Vince bácsinál csináltatok mindent én is , csak kecskemét már mesze van nekem faszán álá rezez és csak ajánlani tudom , mindenkinek .
Leave a comment:
-
Cégnek vagy munkásnak a elérhetősége?taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHalli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi
Leave a comment:
-
Amelyik már szét volt vágva,az mindenképpen lutri! Fel kéne rakni motorra és meghallgatni a hangját. Ugyanis én úgy jártam,hogy (ugyanúgy szét volt már vágva a bilincs alatt) kiszedték a terelő tárcsákat,íly módon a furulya már semmit sem ért. Hangos volt,mit állat,pedig a halk kivitelű!Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA másikat vmikor régen elvágták a bilincsnél és szépen újra összehegesztették.
Én is ilyet kerestem,de nem találtam új utángyártottat. Az egyik helyen azt mondták,hogy csak "stuccnisat" gyárt mindenki,mert az az egyszerűbb! Sőt,igazából a gyári "szalámis" végű,furulyája vastagabb,mint a "pöcs" végű,ezért a terelő tárcsában lévő lyukak sem egyformák! Nem úgy az utángyártott új! Azon a terelőtárcsák a vastagabb lyukkal vannak gyártva és mindkét furulyát vastagra gyártják (tehát a halk "pöcs" furulya is olyan vastag,mint a "szalámis"),ezért nem jó a gyári "pöcs" furulya az utángyártott dobba! Ezt az információmat egy pár új utángyártott dobra és furulyára, egy pár gyári "szalámis kipuforóra és furulyára és egy pár gyári halk kipufogóra és furulyára alapozom!!!Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?
- 1 like
Leave a comment:
-
Halli ! budapesten valami jó kromozonak a eléhetősége kéne Köszi Tasi
Leave a comment:
-
25-ért nyersen, krómozás nélküli állapotban lehet egy utángyártott pár.
Elég rozsdásak a kipufogóid, nem biztos, hogy megéri rájuk költeni a krómozás árát. Az anyag meg elég vékony csiszolni.
Leave a comment:
-
Helló!
Ezek a fajta kipufogók,amelyeknél a könyök csatlakozásnál menetes résszel vannak ellátva,vannak újragyártottan valakinél?Vagy nyersen vagy krómozva?A ccm motors oldalán nem láttam kipufogókat,de tavaj a tatabányai börzén volt szerencsém tárgyalni a tulajjal.Mondott nekem kipufogókat meg könyököket is.A könyök ára/pár:25 ft volt.Kipufogóból viszont mondott nekem 3 fajta árváltozatot.Az első volt a 25 körüli változat(erre nem nagyon emlékszem),a második,hogy 50.000ft/pár.A harmadik pedig 68.000ft/pár.Nem tudom,hogy legalább furujával értette-e.Nekem azt mondta,hogy ahogyan megy felfelé árban úgy növekszik valahogy a minőség is.Ez valóban így lehet
Mindenesetre az egyik kipufogót meg akarom menteni az enyémek közül újrakrómozással.
Leave a comment:
Leave a comment: