Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• OdinHEM
    replied
    Hát igazándiból a kormánnyal ráérsz bőven a végén ha már a többi a lábán áll...

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Ezen én is töprengtem, de arra jutottam hogy mind2 kell ahhoz hogy el kezdjem összepakolni a gépet, már a kormányt se tudom betenni úgy hogy nincs lefestve vagy krómozva, ez egy ilyen csapda..

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Nem, én is most megváltoztattam a terveimet. Csak hogy a háborgásból kicsit közelítsek a topic témájához...
    Szóval azt gondoltam, előbb fényezés aztán krómozás. De ha fényeztetek, utána hónapokig tárolgassam a frissen fényezett alkatrészeket? Akkor először is, még fényezés előtt: első-hátsó teleszkópok, kerekek, fékkar, berúgókar. Festés után lehet összerakni egyből a talpára a vasat (blokk legelőször lesz kész).
    Ami még fontos, úgy néz ki találtam egy csiszoló szakit, aki előkészíti a krómozandókat, visszamaratja és készre csiszolja. Aztán eldönthetem, hogy vele elvitetem krómozni a bejáratott helyére és készen veszem át vagy viszem ahová gondolom magamnak. Szeptember folyamán ezt a tervem szerint bejárom és ha minden jó lesz, akkor megosztom itt ezt a lehetőséget.

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Nem muszáj ezt egyszerre csináltatni, nem adnak kedvezményt így se úgy se

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Én el is fogadom a szempontokat. Ennek ellenére se új küllőket, se felniket nem veszek, mert használhatók amik vannak, ez mondjuk motorvásárlásnál is szempont volt.
    Az ingerküszöböm alacsonyabb, mint ezek az árak így egyben.

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    olcsóbb ha veszel új felnit, több szempontból is megéri...

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Megjöttek az ajánlatok

Galván systems (Kecskemét):
    ...
    Nem azért, de ez nekem már kemény...
    Ha van még két felnim, mert nem kell újakat vennem, akkor megvolna egy százas?

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lehet ,hogy megszeretem Edelényt
    Lehet, hogy van az a pénz?!

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Eddig az utolsó a nyerő nálam, a vélemények alapján is tartósnak mondják és szépnek is, meg olcsóbb mint a kecskeméti.

Igen jó nagy a különbség egy Edelény és egy Kecskeméti között
    Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 22, 14:38.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Várom a befolyásoló javaslatokat is...
    Lehet ,hogy megszeretem Edelényt

Leave a comment:

• Intrepid
    replied
    Megjöttek az ajánlatok
    Akkor lehet, hogy csak szabin voltak...

A kecskeméti több mint 20e-rel drágább, ahogy számoltam. Persze lehet, hogy hosszú távon ez bizonyul az olcsóbb megoldásnak?!

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Megjöttek az ajánlatok

Galván systems (Kecskemét):
    2 kip, dob 1/14000 28000
    2 kip könyök 1/3800 7600
    2 kip biincs 1/1200 2400
    2 furuja 1/800 1600
    2 tengely ,anya alátét 1/1200 2400
    1 oldaltámasz 2000
    2 rugotok 1/1200 2400
    2 teleszkóp állitó 1/ 1500 3000
    2 teleszkóp gyürü 1/700 1400
    15 csavar 1/200 3000
    2 kip muff 1/ 1200 2400
    1 kormány 4500
    2kuplung kar 1/1200 2400
    2 kormány bilincs 1/1200 2400
    1 csillag 800
    1 bilux 800
    1 lámpakeret 2500
    2 teleszkóp szár 1/3800 7600
    1 berugó pedál 2500
    1 fékpedál 2500
    2 fékkulcs 1/ 700 1400

átfutási idő 3-4 hét

Motokróm: nem tételes listát küldtek.
    Annyit írtak hogy kb. 60eFt az összes krómozás felnik nélkül csiszolással, kipufogókkal.

A Krómkontatkt is kb ennyit mondott rá, már bedobozoltam mindent, most elvonulok a világ elől és megfontolt döntést hozok

Várom a befolyásoló javaslatokat is...

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    igen én se tudtam kivenni hogy miujság a párbeszédben. Ezt írta vissza a mókus, meg hogy jön Debrecenbe 21.én és fel tudja venni a cuccokat ha gondolom. De ezt akkor hogy lehet leellenőrizni? Magam vigyem el a cuccot és akkor kiderül hogy tényleg ott van a műhely?
    Ha ők csinálják akkor hogy derülhet ki a réz hiánya azon kívül hogy nem bír 3 hónapnál többet?

Az árlistáddal kb 30-35 be jön ki a cucc
    Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 17, 12:19.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem régebbi edelényi króm van a motoromon. Rezet nem látott. Pár helyen le is pattogott.
    Ajánlom figyelmedbe.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Küldtem nekik most mailt, fél óra alatt válaszoltak, egy TLF összes krómozása+csiszolás felnik nélkül, kipufogódobokkal 55e Ft és alárezeznek. Egyébként Szerencsiek, egy hónapra vállalta 20.-hoz
    Az előző oldalon van egy elég értelmetlennek tűnő párbeszéd köztem és biro8181 között. Az azért van, mert törölte azt a hozzászólását ahol kérdésemre elmondta, hogy EDELÉNYBE csinálják a krómozást, és ALÁREZEZNEK.
    NEM IGAZ ! EDELÉNYBE NEM REZEZNEK ALÁ ! Ezt nagyon jól tudja Ő is, ezért tüntette el a hozzászólást. Természetesen lehet hogy azóta máshova hordja, de engem már átakart verni. És ez elég ahhoz , hogy soha többet ne higgyek neki.
    Egyébként itt egy Edelényi árlista. Megnézheted, hogy mennyire korrekt az ár amit mondott.Click image for larger version

Name:	20120616386.jpg
Views:	2
Size:	191.5 KB
ID:	131763

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information