Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hali! a jövő héten hozok el Kecskemétről a Szabó-féle cégtől egy adag Java 559 apró krómot (lápakeret, fékkar, km óra keret, stb). Az eredményről esetleg tájéoztathatok.
Mennyi volt az annyi..? Nekem erre a pár cuccra bemondásra 42 ezer:
Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 febr. 04, 18:04.
Sziasztok!A szokásos probléma miatt írok:KRÓMOZÁS!!!Én egy egri srác vagyok,bor van de minőségi krómozás elérhető áron nincs.Egy 69-jáwával ütyködök.Pacman111,küldhetnél egy pár szót a cégről ahol jól csinálják!Üdv mindenkinek.
Hali! a jövő héten hozok el Kecskemétről a Szabó-féle cégtől egy adag Java 559 apró krómot (lápakeret, fékkar, km óra keret, stb). Az eredményről esetleg tájéoztathatok. Ez ugyan messze eisik Egertől, de létezik királyi posta, meg veterános segítség... (itt magamra gondoltam) Üdv.
A Femitonel voltam nemreg ket darab lokharito kromozasaval kapcsolatban.
Telefonon elotte kertem ajanlatot meretre egy min-max arat. Mikor odamentem iszonyatosan flegma es nemtorodom stilusban fogadtak, a lenyeg az volt milyen auto es az aplapjan mondtak nagyon durva arat es 2 honapos hataridovel. Megha a vilagon ok is a legjobbak akkor sem viszem oda, keresek olyan helyet ahol szolgaltatsat nyujtanak...
Hello,
en most a kromkontaktal probalkozok meg nincs fejlemeny de toluk kerek arajanlatot.
muanyag es alu feluletek bevonasara van otletetek Pesten? Diszlecek, diszelemek...stb.
Sziasztok!A szokásos probléma miatt írok:KRÓMOZÁS!!!Én egy egri srác vagyok,bor van de minőségi krómozás elérhető áron nincs.Egy 69-jáwával ütyködök.Pacman111,küldhetnél egy pár szót a cégről ahol jól csinálják!Üdv mindenkinek.
Leave a comment: