Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Aries88
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Erről törvény van, hogy mindennek fel kell tüntetni az árát
    Ez engem is nagyon zavart végig, de gondoltam ez így megy(bár hihetetlen volt), meg most kérjem vissza a cuccokat és akkor fizessem ki mégegyszer a postát az már 2x2000Ft

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kérjél tételes számlát
    Az lehet benne van a dobozba, majd hétfőn kiderül.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ÉS egy kb árat sem voltak hajlandóak mondani.
    Ilyen nincs ! Erről törvény van, hogy mindennek fel kell tüntetni az árát. Legyen az késztermék, vagy szolgáltatás. Ilyen nincs hogy majd meglátod ! Kérjél tételes számlát, és pengesd meg, hogy elmész a fogyasztóvédelemhez. Lehet hogy még számlát sem adnak ennyiért ??
    Egyébként te is lökött voltál, hogy hagytad magad megvezetni. Nem arról beszélünk ,hogy 100, vagy 200 forint

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    Nah kérem szépen, megjöttek a cuccok a Chrome kontakttól, ráfokon kívül mindent elküldtem a T1 ről....hát szerencsétlenségemre pont almát ettem amikor beszólt a postás hogy a kis csomag 80 ezer forintocska majdnem megfulladtam. Mondtam neki hogy majd érte megyek mert kicsit szolidabb árral számoltam.
    A legszebb hogy 08.28 án küldtem el a dolgokat, és 2hetente felhívtam őket hogy mizu és mindig megkérdeztem hogy mennyibe fog kerülni. A válasz pedig: nem tudjuk majd ha kész lesz csak akkor ÉS egy kb árat sem voltak hajlandóak mondani. Semmi baj vele, de ha tudom akkor lett volna itthon pénz és nem vágódok el az ártól.

Ennyi pénzért már az lenne az alap hogy kicsapjam a pisztolyt ha meglátom.

Képek 7főn

Leave a comment:

• joker
    replied
    ---sövény ----itt a válasz :
    ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pontosan.
    Tagolt, nagy kiterjedésű felületeknél az anódnak 'követnie' kell a munkadarab felületét, máskülönben a galvanizált réteg az anódhoz közelebb eső részeken vastagabb, máshol vékonyabb lesz, sőt, az is előfordulhat, hogy egy nagyobb kidomborodás 'leárnyékolja' a mellette mélyebben fekvő részeket.

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amit úgy gondoltam nem kell külön kiemelnem, hogy a keréktengelyeknek csak a végei legyenek krómozva...hát kellett volna, mert telibe lett.
    ----

apró tanács :ha valamit , pl. a fent említett részt nem akarjuk krómozni akkor tessék 3-4 rétegü , nagyon jó minőségü szigetelőszalaggal betekerni ----ha pedig lyukat akarunk levédeni , akkor tökéletes az FBS ..

Leave a comment:

• demeter
    replied
    14,95-öt mértem a tengelyeken, szerintem csiszolva nem voltak középen, bár nem túl szorosan csúsznak be a kerékcsapágyakba. Képet csináltam, csak kár feltölteni, sajnos hülyén sikerültek...még próbálkozom.

Leave a comment:

• soveny
    replied
    Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyébként ez akkora baj? Én is most várom vissza a cuccokat és lehet lesz közte ilyen meglepi is
    Könnyen lóghat rajta a csapágy, ha csiszolgatják...

Leave a comment:

• Aries88
    replied
    keréktengelyeknek csak a végei legyenek krómozva
    Egyébként ez akkora baj? Én is most várom vissza a cuccokat és lehet lesz közte ilyen meglepi is

Leave a comment:

• soveny
    replied
    Amit úgy gondoltam nem kell külön kiemelnem, hogy a keréktengelyeknek csak a végei legyenek krómozva...hát kellett volna, mert telibe lett.
    Köszönjük, várni fogjuk a képeket! Ne idegeskedj, csak jó lesz az! Vagy ha nem, hát vissza kell menni, hogy találjanak valami megoldást.

Ha már szóba került a szorgalom: mik a tapasztalataitok az alkatrészek fonákjának krómozásáról? A nem látszó, és gyakran nehezen hozzáférhető helyekre gondolok, mint például a ráfok tömlő felőli, vagy épp a lemezből préselt kezelőkarok belső oldala. Szokás-e, hogy csak "a szemnek" krómoznak a műhelyek, vagy csak én voltam zöldfülű megrendelő, hogy külön nem hívtam fel erre a figyelmüket? Sajnos az én motoromon ezt eléggé elnagyolva kezelték, és így nem csak csúnyán elüt a "telibe polírozott" külső oldaltól, hanem a rozsda is jóval előbb megjelenik a nem megfelelően előkészített felületen - vagyis a krómozás számomra fontosabb célja nem valósul meg.

Leave a comment:

• demeter
    replied

[ATTACH=CONFIG]9787[/ATTACH]
    Ha emlékeztek még erre a képre, a felnik nélkül ezek az alkatrészek egy hete készültek el és most kaptam kézhez.
    A Hetényi fémcsiszoló műhelybe lettek beadva, a csiszolásra 11600 Ft-ot mondtak és ők krómoztatták is, azt nem tudom hol, de összeségében 26 eFt lett a számla.
    Csinálok majd képeket, nem hibátlan, de nem is elcseszett munka, összességében elfogadható.
    Belepróbálni még nem mertem, mert elég nekem egy trauma egy napra...

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied

Leave a comment:

• Duke
    replied
    Érdekes, ahogy körbevették a légszűrőt a drótokkal, eddig úgy képzeltem, hogy a kád sarkában van az anód. Így gondolom egyenletesebb lesz a felület.

Leave a comment:

• Lai
    replied
    Az nem baj,hogy a leöblítés folyamán víz kerül a medencébe? Ezzel nem változik az oldat töménysége, vagy az itt nem számít?

Leave a comment:

• joker
    replied
    igen , végre látszik amit elmondtam néhányszor -hogy az ujnyi vastag rezet kell tükörre csiszolni ! a króm csak hab a tortán ----ha nincs vastag rezezés--sz@rt se ér az egész munka

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied

Leave a comment:

• joker
    replied
    Na ez nagyon jó volt ---ha valaki még ezek után sem érti hogy mi a krómozás az .........

na akkor most lehet ráugrani az internetre és vásárolni az otthoni -krómozzunk felszerelést---igy biztosítva az eladók profitját amin aztán Ők elmennek a krómozóba -megcsináltatni a saját veteránjuk alkatrészeit

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information