Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ismeretlen motorkerékpár hátsó lengéscsillapító (Pannonia P10,esetleg P20 (kb 66-68))

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Ismeretlen motorkerékpár hátsó lengéscsillapító (Pannonia P10,esetleg P20 (kb 66-68))

  Üdvözlet!
  Itt van ez a kis 'fejtörő':
  Írás nincs rajta, se szám se betű. Nincs beállva, szépen mozog, krómok is jók, de nem tudom melyik motoré lehet. Esetleg valakinek valami tipp?
  Utoljára szerkesztve a következő által: graza; 2018 máj. 14, 18:11.

 • #2
  Üdv !

  Szerintem : Pannonia P10 - ...esetleg korai P20 , első szériás (kb ...'66-'68) , még nem állítható hátsó telója , még fém felső porvédős, az alsó króm porvédőn négy furat van amiben gumi alkatrészek vannak távtartónak , hogy véletlenül se dörzsölje egymást az alsó , és felső porvédő fél .
  Tamás78 és graza kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Kedves Zahi!
   Köszönöm a gyors választ, ez már jó kiindulás lehet. A teljes hossza amúgy 36 cm, ha ez számít valamit.

   Komment


   • #4
    Kedves Graza!

    A rugóstagok és lengéscsillapítók méretét,minden esetben a felfogatásuk tengelytávolsága határozza meg,teljesen kinyújtott és összenyomott állapotban.Nem kioktatásként írtam,csak a pontosság kedvéért,mert lehet,hogy Te is így gondoltad és mérted,de nem egyértelmű a teljes hossz.

    Üdvözlettel:Che

    Komment


    • #5
     Kedves Che!

     Tökéletesen igazad van, műszakilag nem volt helytálló a megfogalmazás. A 36 cm a szó szerinti teljes hossza volt, a tetejétől a talpáig. A furatközéppontok távolsága ebből adódóan kisebb, kb. 34 cm lehet.
     További szép napot! (vagyis szebbet, mert itt Békéscsabán szakad az eső)

     Üdvözlettel: Graza
     Che kedvelte ezt.

     Komment


     • #6
      Kedves Graza!

      Orosházán lakom és akár át is kiabálhatunk egymásnak olyan kicsi a távolság közöttünk.Az eső itt is esik,de ettől még szép a nap,már a felhők felett.Örülök az esőnek,bár a napsütésben jobban érzem magam,de a csapadékra már nagyon nagy szükség volt,mert a növények nagyon szomjaztak,-különben is "A májusi eső aranyat ér" tartja a mondás.Amennyiben erre jársz,ne kerülj el,-leülünk a zsámlira,beszélgetünk egyet és elszürcsölünk közben egy jó kávét!

      Üdvözlettel:Kotasz József (06 70 239 1461) (Che)
      mátéapu és graza kedvelte ezt.

      Komment


      • #7
       Kedves Che!

       Az valóban nincs messze, egy kellemes délutáni motorozós túra távolságán belül van. Az esőt amúgy én sem bánom, sok kint a kertben a 'pálinkafa' csemete, remélem meghálálják.
       Köszönöm a lehetőséget, feltétlen élek a lehetőséggel! Hogy mikor, azt még nem tudom, majd ha jobb lesz az idő. Persze előtte feltétlen keresem telefonon.

       Üdvözlettel: Graza, alias Vári László (06 70 271 2026)
       Che kedvelte ezt.

       Komment


       • #8
        Kedves Graza!

        Nem "keresem",hanem kereslek,-a fórumon és az életben is a tagok tegeződnek,tekintet nélkül a nemre,korra és a szakmai tudatlanságra!Amolyan otthon ülős vén marha vagyok,-tehát általában itthon vagyok,ha telefonon egyeztetünk időpontot,akkor meg biztos.A telefont nem hordom magamnál,mert volt már olyan eset,hogy összetört a zsebemben és ezért itt tartom a vonalas telefon mellett,de rá szoktam nézni és,ha nem venném fel visszahívlak.Nagyon ritkán elmegyek az ócskapiacra,hogy találkozzak régi munkatársakkal,vagy távolabbi ismerősökkel és ezzel nagyjából kész kivétel,ha a párom elküld valamelyik boltba kenyérért,krumpliért,.......

        Üdvözlettel:Che
        zahi, Atti69 és graza kedvelte ezt.

        Komment

        Working...
        X