Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Puch motorok szerelése

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Puch motorok szerelése

  Azért készitettem ezt a témát mert eddig nem láttam sehol ha mégis van akkor elnézést kérek és kérem a moderátor urakat tegyék a dolgukat

  - - - Updated - - -

  Nem régiben hozzám került Click image for larger version

Name:	20160918_065725.jpg
Views:	1
Size:	195.8 KB
ID:	158807 Click image for larger version

Name:	20160918_065657.jpg
Views:	1
Size:	193.2 KB
ID:	158805Click image for larger version

Name:	20160918_065717.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	158806ez a kis szépség, pontosan egy Puch Imola gx. Nem teljesen gyári de szép állapotban van szerintem.
  Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2017 jan. 02, 16:35.
  zahi, sepy és Che kedvelte ezt.

 • #2
  Mi akkoriban egy Simsonról álmodtunk
  zahi kedvelte ezt.

  Komment


  • #3
   Mi akkoriban egy Simsonról álmodtunk
   Nekem valahogy sosem tetszett a Simson formavilága.Talán mert minden bokor alatt van egy.

   Már pár napja próbálom rendbe rakni a Puch-on a kábelrengeteget de azt hiszem nem úszom meg hogy ne vezetékeljem újra. Mert egy szál vezetéken szinte a szivárvány minden árnyalata megtalálható ( Na jó egy kicsit túloztam de vezetékenként minimum 3 szín megtalálható ). A kilométerórát is szét kellett szedni mert levettem hogy jobban hozzá férjek a vezetékekhez és hallottam hogy valami csörög benne, amikor megláttam hogy 3 izzó is ott figyel benne csak kínomban tudtam nevetni rajta. Mintha szándékosan tárolták volna ott a tartalék 2w-os izzókat. De ami a legjobban tetszik hogy egy 6 voltos rendszerű motoron mindenhol 12 voltos izzók voltak. Lesz még vele munkám, de minnél többet foglalkozok vele annál jobban megszeretem ezt a kis Gépezetet
   zahi, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    Kérhetem egy kicsit a segítségeteket? Adott a Puch Imolám, lecseréltem rajta a simson karbit (mert már szegény karbi semmire nem reagált) és tettem rá egy dellorto us 17 tipusút. Az a bajom vele, hogy hidegen csak akkor indul be ha befogom a karbi másik végét.(szívatóval és szívató nélkül se indul hidegen) melegen szinte elsőre beindul. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?
    wsievers kedvelte ezt.

    Komment


    • #5
     RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     szerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?
     Lényeges indításkor a síber zárt állása,a szívató úgy dolgozik a legjobban a saját furatán,egyébként szerintem is nagyobb fúvóka kell.
     sepy és wsievers kedvelte ezt.
     "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

     Komment


     • #6
      Ez karburátor esetén általános ha gázt adsz megszűnik a szivató.Igaz ez most Téged nem vígasztal egyébként szép a géped.Karburátor talp tömítése zár rendesen?.

      Komment


      • #7
       RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       csak akkor indul be ha befogom a karbi másik végét.(szívatóval és szívató nélkül se indul hidegen) melegen szinte elsőre beindul. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?

       Szia !

       Szerintem a hidegindításnak semmi köze sincs az alapjárathoz ... inkább a dúsító fúvókát cseréld nagyobbra, és 1/4 gáznál ne húzz többet hidegindításkor , mert ahogy a többiek is írták , a hidegindító rendszer csak szinte zárt súber állás mellett működik csak .Gyertya ??? Fals levegő ??? Ha az úszószint a karbinak előírt gyári , működnie kell . Nem kicsi az a 17-es karbi ? 20-as jobban illene hozzá .

       Komment


       • #8
        Helló!

        Karburátor talp tömítése zár rendesen?.
        a hidegindító rendszer csak szinte zárt súber állás mellett működik csak .Gyertya ??? Fals levegő ??? Ha az úszószint a karbinak előírt gyári
        A gyertya ellenőrizve szinte új, fals levegőt nem kap sehonnan. A karbiban az úszószint szerintem jó, mivel nem tudom a hozzávaló gyári értéket. Indításnál alap hogy nem húzok gázt, kivéve ha ismerem a motorom rigolyáit.

        Nem kicsi az a 17-es karbi ? 20-as jobban illene hozzá
        Szerintem pont jó hozzá az a karbi, egy 50 köbcentisre ez bőven megteszi

        Komment


        • #9

         Szerintem is egy normál 50-es hez bőven elég
         "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

         Komment


         • #10
          Mivel nem új motor szerintem is így van

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X