Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr vázszám.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Dnepr vázszám.

Sziasztok!
    Létezik olyan 650 Dnepr amelyiknek nincs vázszáma? Találtam egy eladó példányt ami forgalmival, rendszámmal is rendelkezik csak a vázszám hiányzik.

kiscsacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Találtam egy eladó példányt ami forgalmival, rendszámmal is rendelkezik csak a vázszám hiányzik.
    Neked,egy kicsit sem fura ez a tény...?Gondolom nem a tulaj árulja,mert akkor tudná mitől párolgott el az azonosító.....
    Fergusson kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

kiscsacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sziasztok!
      Létezik olyan 650 Dnepr amelyiknek nincs vázszáma? Találtam egy eladó példányt ami forgalmival, rendszámmal is rendelkezik csak a vázszám hiányzik.
      Erre kiválóan tudja a választ Wsiewers fórumtársunk, akinek szintén dnyiprója van és igen alaposan beleásta magát a márka buktatóiba....
      Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Erre kiválóan tudja a választ Wsiewers fórumtársunk, akinek szintén dnyiprója van és igen alaposan beleásta magát a márka buktatóiba....
        És sztem ő is megerősíti, hogy van olyan amin a nyaktábla az alvázszám.
        emu és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget. Igen, kimaradt az írásomból, hogy magyarországi a motor, zöld forgalmival. A műszaki kb: 10 éve lejárt. Azt, hogy pontosan milyen forgalmival van a Dnepr forgalomban ( Ural, BMW, stb... ) sajnos nem tudom.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X