Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250 559 felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Rodger25
    replied
    sziasztok segitséget szeretnék kérni sajnos jawa 250 gáz fogantyuja nem nemegy teljesen a helyére igy végét nem tudom becsavarni. szerintetek mi lehet a hiba? Amelékelt képen a 6 os darab is mindig kijőn a helyéről.

Leave a comment:

• Rodger25
    replied
    Mindenvezetéket elenöriztem nincs szakadás sikerült rákötnöm az akumlátort semi nem melegszik szikra viszont nincs. Megszakitot feszültség szabályzot meg piszkáltam egyből újra kezdet melegedni.

Leave a comment:

• emu
    replied
    Mi egy krosszmotorral jártunk úgy hogy amikor kerestük a hibát, akkor az megszűnt, de menet közben elment a gyújtás. Rengeteg fejtörés után kiderült hogy a tank rögzítőcsavarjával elcsíptük a szigetelést ami nem okozott hibát amíg fel nem tettük a tankot.

Leave a comment:

• madorka
    replied
    Rodger25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    valakinek valami tip
    Valami zárlatos, mert a testet a negatívval valahol összekötötted, összeér, vagy összeégett, kidörzsölődött, becsípődött.

Leave a comment:

• Rodger25
    replied
    sajnos megint elakadtam ezutal a kábelezésnél sajnos mindent a helyére kőtők rá kőtőm az akumlátort és egyből melegszenek a vezetékek. valakinek valami tip esetleg.

Leave a comment:

• Zénó
    replied
    emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Mint Zénó XX éves pálinkája!
    Azért nekem is vannak kimaradt részek!
    na jah,
    idén az a szesz 28 esztendős, még egy palack van belőle, kikerült a hordóból, majd viszem magammal, csak nehogy úgy járjunk, mint legutóbb, amikor is teljesen kiittad a készletet...
    vagy nem Te?
    volt egy nagyon kicsi bréking error nálam is

Leave a comment:

• emu
    replied
    madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pláne nem annyira, mint Zénó pálinkája
    Mint Zénó XX éves pálinkája!
    Azért nekem is vannak kimaradt részek!

Leave a comment:

• madorka
    replied
    az alkohol sem a régi!

Pláne nem annyira, mint Zénó pálinkája.

Leave a comment:

• Zénó
    replied

Mátéapu megnyilatkozása túldisztingvált, én ezt átfogalmazom: Mi a retkes faszért nem jöttél Csongrádra, teljesen józanok voltunk, nélküled már az alkohol sem a régi!
    Én szívesen elgurultam volna az olaszautós rendezvényre, azonban a munkában voltunk, nem volt lehetőség áthelyezni a dolgot, a tavaszi leállás betette a kaput, szóval ezért.
    legközelebb békülünk egyet, egyébként azóta sem ittam alkoholt...

Leave a comment:

• Zénó
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen az egyik:hol a f... lapítottál eddig ?
    bocsika!
    sajna ritkán mászok be a fórumra, talán már túlságosan is ritkán...
    egyébként semmiféle sumák lapítás nincs tervben, meg nem is volt
    alaposan elhúzódott a konyha-étkező teljes felújítása, nagyon elfáradtam benne.
    ha újra mindenféle korlátozás nélkül lehet majd mozogni, bizonyára fogjuk egymást látni...

Leave a comment:

• emu
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mátéapu megnyilatkozása túldisztingvált, én ezt átfogalmazom: Mi a retkes faszért nem jöttél Csongrádra, teljesen józanok voltunk, nélküled már az alkohol sem a régi!

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Két különböző dologról van szó,

Leave a comment:

• Zénó
    replied
    Két különböző dologról van szó, ugyanis van egy izzótartó és van egy izzófoglalat. Az izzótartó tartja, pozicionálja az izzót, (egy fém alkatrész, megfelelően kialakítva az izzóhoz és a foncsorhoz) hogy ne másszon be a foncsorba, az izzófoglalat rögzíti, illetve látja el árammal (ez egy műanyag, gyárilag zöld valamit részben fém alkatrész, reteszelővel és feszítőrugókkal érintkezőkkel). meg kell vásárolni a "zöldet" meg a tisztán fémet is. Ami a képen van fém alkatrész, az szerintem nem egyezik a panelka alkatrészével, nem lehet beépíteni...

Leave a comment:

• Rodger25
    replied
    Az érdekelne engem is 350 es jawa hozvalon van .

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Rodger25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A boltban ezt a fémet ajánloták.

1 kép
    És az érintkezők???????????????????????????

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X