Lemezjáték eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
- 3 likes
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor egy ilyen működő rendszer,alul képzett-szintűnek való leírással :mibe fájna + fuvar..?
A kapcsolási vázlatot még meg tudnám rajzolni (valahová talán le is skicceltem), de pl. a LED-es index relét nem vállalnám. Még magamnak is csak egy próba NYÁK-on 'gányoltam' össze azt, a működés volt a cél, nem a látvány!Nem akarok önzőnek tűnni, de a 'komplett rendszer' összeállítását, leszállítását elegendő idő hiányában sem tudnám vállalni, no meg (sajnos) nem vagyok egy üzletember sem!
Komment
-
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem vagyok egy üzletember sem!Maradok a megbízható eredeti irányjelzőnél...
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Tényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett...az a gumiperem érdekes a fedél alatt az ismeretlen, egészséges és gyári előgyújtás bejelölést nem láttam ,kérlek mérd le nekem,a két jel távolságát !!!sepy kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett
- 2 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésearra a csapra, aminek visszafelé nekiütközik a fogasív....emu és Lemezjáték kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Tanácsot szeretnék kérni:
Amikor legutóbb a kuplungdekli mögött jártam a berugó fogasív ütköző csapján lévő gumi eléggé foszlott állapotban volt (nagyjából 3000 km után, pedig becsszó kiméletesen bántam vele). Kértem a hidraulika boltban olajálló tömlőt és kicseréltem, sőt tettem egyet a másik csapra is (ami a rugót tartja).
Kb 4000-et mentem és ősszel úgy tettem le a motort, hogy majd a télen ránézek újra, de elmaradt. Szerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben, vagy a kuplunglánc majd szépen ledarálja és kijön az olajcserével. Tudom a lustaság szól belőlem, de nem nagyon szeretek tömíteni.
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment