Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T1 tankembléma

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T1 tankembléma

Piotrek nevű lengyel tagtársunk megkeresett privátban, és arról érdeklődött hogy, pontosan milyen embléma illik a T1-esére, váz: T1 3 071416. Gondolom, hogy az ovális, piros háttéren fekete függőleges csíkos a helyes megfejtés, meg tudnátok ezt erősíteni? Vagy szükség esetén persze cáfolni, nincs kéznél biztos szakirodalmam.
    Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 febr. 21, 21:12.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

piotrek és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm.

Bár gondolom köszönömmel tele van a padlásod is. Majd ha egyszer eljutok egy fórumtalálkozóra ellentételezem a segítségeket egy Bambival. Vagy kettővel..

Komment

Mivel nem találtam hasonlót amit megvehettem volna (igaz börzén nem néztem, csak a netes forgalmazóknál), ezért CorelDraw-ban megszerkesztettem a tankon lévő maradvány alapján - én pirosnak láttam rajta a betűket, igaz nagyon nehezen volt kivehető mert egy siralmas állapotú tankról van szó. De megszámoltam az aranyszínű sávokat is és pont ugyanannyit készítettem erre is.
        A helyi dekoratőrrel átbeszéltem a dolgot, ő azt mondta, hogy direkt aranyra nem tudja nyomtatni, hanem átlátszóra teszi fel, azt pedig rádolgozza azonos méretű aranyszínű alapra.

Click image for larger version

Name:	piros1.jpg
Views:	1
Size:	74.2 KB
ID:	132730
        Ezt kapjuk csak a fájlban lévő részeket kinyomtatva.

Name:	arany2.jpg
Size:	85.3 KB
ID:	132731Click image for larger version

Name:	arany1.jpg
Size:	73.4 KB
ID:	132732
        Illetve a komplett matrica arany színű alapon.

Az öt darabért kért a srác 500 magyar forintot - igaz nem mindenhol sikerült neki tökéletesre a két réteg találkozása, de majd finoman orvosi szikével megigazítom. A feltöltött fájlt használjátok belátásotok szerint ha megfelel az elvárásaitoknak.

http://veteran.forum.hu/letoltesek/e...1-matrica-471/

Esetleg ha valamelyikőtöknek van gyári eredeti matricája és máshogy nézne ki, akkor szívesen módosítom ezt minta alapján - de akkor szeretnék legalább egy közeli fotót róla.
        Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 19, 21:38.
        TZ, soveny és dott kedvelte ezt.

Komment

Esetleg ez jó lehet?TANKMATRICA PÁR

Komment

Komment

tudsz mutatni eredetit hogy össze tudjuk hasonlítani?
              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

TZ és soveny kedvelte ezt.

Komment

Attached Files

Komment

Attached Files

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ugyanez némileg feljavítva
                      Ez némileg más, azaz a nagy P és a szárnyai aranyszínűek, a PANNONIA felirat és a CSEPEL árnyéka sárga, a háttér piros-sárga ha jól látom.

Én ezt a tankot vettem le a mociról, ez alapján dolgoztam:

Name:	tank1 (Medium).jpg
Size:	68.8 KB
ID:	132739Click image for larger version

Name:	tank2 (Medium).jpg
Size:	77.7 KB
ID:	132740Click image for larger version

Name:	tank3 (Medium).jpg
Size:	74.4 KB
ID:	132741

Valószínűleg máshogy fakult, nem igazán van külön arany és sárga rész. Ha lesz szabadidőm, akkor elkészítem úgy.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 20, 15:27.

Komment

Komment

Akkor a Csepel felirat árnyékolása és a Pannonia felirat tájolása ami szembetűnik. Még egy kérdés maradt, honnan lehet beszerezni a korrekt emblémát?
                          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Színeket ne nézd az én két képemen, mert félrevezethet!
                            Pedig épp az lenne az érdekes, a rajzolatot már így is a csoportjelvényünkről puskáztam (mivel gondolom te készítetted, így utólagos engedelmeddel). Ugye a szokásos "lopós" módszer: beraktam háttérként a lementett képet, afölé rajzoltam a vektoros grafikát.

Sajnos a saját tankomról nem sok infóhoz fogok jutni, hogy mennyi szín volt és hol.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 20, 16:09.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 szept. 20, 17:35.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X