Szia!
Minden képpen megpróbálom hisz a kartonban benn van a neve és igazság szerint megtudnak talani csak hosszú ideig tartana ,de hat tartson csak legyen meg !!!!!!!A rendszámról annyit tudok,hogy EZ kezdetű na most nemsokára megnezzik nekem egy júniusi kiadású P10motornak a rendszámat és akkor onnan mivel az enyém júliusi akkor egyértelműen nagyobb számúnak kell lennie.
Minden képpen megpróbálom hisz a kartonban benn van a neve és igazság szerint megtudnak talani csak hosszú ideig tartana ,de hat tartson csak legyen meg !!!!!!!A rendszámról annyit tudok,hogy EZ kezdetű na most nemsokára megnezzik nekem egy júniusi kiadású P10motornak a rendszámat és akkor onnan mivel az enyém júliusi akkor egyértelműen nagyobb számúnak kell lennie.

Tegnap beszéltem egy úrral, aki az összes minősítsen jelen van, mint vizsgabiztos és azt mondta, hogy ha forgalomban is szeretném használni a motort (mindegy, hogy OT vagy sima rendszámmal), akkor meg kell lennie a szürke forgalminak is, amire nem sok reményt látok. Ilyen esetben mit lehet tenni? Elég, ha a bácsi, akitől vettem, nyilatkozatot tesz tanúkkal, hogy harmincvalahány éve az övé? Barátnőmmel már rengeteget foglalkoztunk a motorral, és vettünk hozzá gyári alkatrészeket és egy Szentesi oldalkocsit is (amibe már a kárpitosnál készül az üléshuzat és a kárpitok), nagyon szeretném, ha sikerrel forgalomba tudnánk helyezni és motorozhatnánk vele.
Komment