Biztosan nem én vagyok az egyetlen,akinek fogalma nincs hogy mit takar a "T" a pannóniák típúsában.
Én mint egyszerű lélek,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
49 találat 0.0284 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Miért T5?
-
ETZ250 hátsó teló
Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy a gyári etz hátsó telóba milyen olaj kell (5w-10w-15w) és mennyi? köszönöm...
-
festékes started a topic P12 nem indul melegen, csak hidegenA következő helyen: Pannóniák szereléseP12 nem indul melegen, csak hidegen
Sziasztok!
Az lenne a gond,hogy a barátom p-12-se,hidegen beindul,jár szépen,melegen is,viszont néha leáll,és ilyenkor melegen nem...
-
Riga 12
Tisztelt Fórumozók!
Nem indul, a RIGA 12-es motorom, gyújtás a helyén, szikra van üzemanyag van, még sem robban be.
Segítsetek,...
-
Milyen légszűrő ?
Sziasztok !
Tudna nekem segíteni valaki légszűrő azonosításban ?
Ugyan olyan mint a Danuvia ,rá is megy a karbira , csak német írás...
-
BMW R23
Ebben az állapotban (ami a profilképen látszik) mennyit ér ez a motor?
-
Makarenko started a topic Dnepr indításával kapcsolatos kérdések!!A következő helyen: Ural, Dnepr szerelésDnepr indításával kapcsolatos kérdések!!
Tisztelt Klubtagok azért nyitottam ezt az új témát mert az én problémámról nem láttam semmilyen hozzászólást de ha rosszul tudom javítsatok...
-
P12-es vs T5 dugattyú
Üdv Mindenkinek!
Áttanulmányozva a SzenteGyula-t, valamint a P12-es alkatrész jegyzéket, azt a következtetést vontam le, hogy a P12...Utoljára szerkesztve a következő által: TLF65; 2012 júl. 18, 15:19.
-
vwlaci
Tisztelt Mindenki!
Én egy VW1300 boldog tulajdonosa vagyok. Szeretnék egy közösségi csoportot létrehozni, ahol
a léghűtéses...
-
LC 9246 started a topic 1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.A következő helyen: Pannonia típusjegyek1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.
Sziasztok Fórumosok!
Segítségeteket szeretnem kerni ,hogy a július haviak milyen felszereltségűek voltak ,gondolom én a krómozás,...
-
fici started a topic Hol vásárolhatok 6V 14Ah akkumulátort?A következő helyen: Veterán autós, motoros boltokHol vásárolhatok 6V 14Ah akkumulátort?
Üdv mindenkinek!
Az édesapám jawa motorjába keresek akkumulátort, 6V 14 Ah. Tudja esetleg valaki, hogy hol lehetne beszerezni egy ilyen ...
-
Rigások?
Üdv.
Én kiváncsiságbol inditom ezt a témát mert valamiért ezeket a jószágokat senki sem kedveli.
Vagy mégis?
Most én...
-
Magura gázmarkolat?
Sziasztok!
A képen két gázmarkolat látható. Az lenne a kérdésem, hogyan lehet megállapítani, hogy magura, vagy orosz gázmarkolatok...
-
P21
Üdvözlet mindenkinek!Ezzel a masinával küszködtem a télen, most megy műszakira, bejáratós.Apró kétségeim vannak, főleg a "külcsín"...
-
Jawa 350 fulladás
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy 1980-as évjáratú Jawa 350 634-esem. Még a régi mechanikus gyújtással, 6V-os...