Tisztelt Mindenki!
Én egy VW1300 boldog tulajdonosa vagyok. Szeretnék egy közösségi csoportot létrehozni, ahol
a léghűtéses...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
32 találat 0.0503 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
van itt bogaras? :)
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni Vw Bogárral kapcsolatban? Van egy 1971-es 1300-as bogaram, amolyan kis ájlávjú autó
de sajna beteg......
-
Új belépő vagyok! :) - hajni0912
Sziasztok! Hajni vagyok, 34 éves, és új belépő vagyok ide hozzátok
Van egy 1971-es 1300-as bogaram, akit imádok!
Szóval biztosan sokat fogom...
-
Zsiguci‎
Sziasztok,üdv. mindenkinek!
Seres Zsigmond vagyok, Budapesten élek családommal, dekoratőrként dolgozom. Szabadidőmben a legtöbbet gyermekeimmel...
-
Jawa 250-559 világítás!
Sziasztok !
Segítségeteket kérném !
A motorom világítását ha bekapcsolom ,kb 2-3 km után a motor szaggat, leáll .Piros lámpa...
-
Bemutatkozás-veterán erőgépek - Homa
Sziasztok!
Nem is értem miért nem találtalak Benneteket eddig.....a lényeg mégis,megvagytok!
Régen nem fórumoztam már,nem kötnek...
-
Lencsevégre kaptam!
Az idő múlásával egyre ritkábban fordulnak elő az utcán olyan járműegyedek, amik régen az utcakép természetes részei voltak. Jártunkban-keltünkben...
- Kiemelve
-
Baltazaar
Szép napot mindenkinek.
Czip Gergőnek hívnak, eredetileg Vásárosnaményi vagyok, de igazából csavargó életmódot folytatok....
-
bemutatkoznék.....
Sziasztok. Elég régen kapcsolatban állok a veterán járgányokkal, de csak mostanában engedték meg anyagi lehetőségeim, hogy komolyabban foglalkozzak...
- 3 likes
-
soveny started a topic Cikk: Bogár „1200” 44 lóerővelA következő helyen: Beszélgetések a cikkekrőlCikk: Bogár „1200” 44 lóerővel
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...-44-lóerővel
-
Veterán-kórral fertőzött beteg jelentkezik, kikúrálásra nem tart igényt!
Sziasztok!
Andris vagyok, jövő hónapban 25 éves, és egy régi cimborám fertőzött meg a gondolom általatok is jól ismert Veterán-kórral....
-
Üdv mindenkinek! - vw1300
Sziasztok!
Az első autóm egy Trabant volt, amelyet 1998-ban egy Bogár követett, ami azóta is megvan. Ezenkívül van még másik Bogaram...
- 1 like
-
Bemutatkozás
Az ok, amiért megtetszett a fórum az, hogy jómagam is rajongok a régi autókért, motorokért. 16 éves korom óta foglalkozom motorkerékpár javítással,...
-
Szóló motorkerékpár oldalkocsissá alakítása
Sziasztok!Van egy szóló pancsim, szeretnék hozzá oldalkocsit.a kérdésem az , hogy hogyan kell ezt le papírozni?Van az oldalkocsinak valami "forgalmija"...
-
Bogár „1200” 44 lóerővel
- 2 komment
A következő helyen: A Veterán fórum cikkeiBogár „1200” 44 lóerővel
Nem könnyű dolog röviden jellemezni azt a Volkswagen típust, amelyről most a Merkur választékában is olvashatunk. Ennél a kocsinál rendhagyó változásokat is találunk. Többek között olyant, hogy a típusjelzés ugyan „1200” – ami a VW-bogárnál eddig az 1192 ccm-es hengerűrtartalomra utalt – , itt viszont a típusjelzéstől eltérően 1285 ccm-es motorról szólnak a leírások. És némi magyarázatot kíván a külső is, amely első pillanatra olyannak tűnik, min...