Sziasztok,
motor emelőasztal keresése kapcsán találtam rátok, de örülök hogy ide kerültem. A gépparkom nem igazán veterán, '90...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
73 találat 0.0502 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
cuccolós‎
-
Yamaha Virago XV535 - Fagi
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy motorral bejárom az országot, de idáig nem volt rá idő és lehetőség. Most azonban eljött az idő,...
-
küllőanya started a topic Kawasaki KE125 (1987) üzemanyagtartályA következő helyen: Alkatrész azonosítóKawasaki KE125 (1987) üzemanyagtartály
Üdv fórumlakók!
Aki felismeri,ossza meg velem hogy milyen üzemanyagtank amihez jutottam! Köszönöm!...
-
Érdekes Benzintank
Sziasztok, néhány éve került hozzám a képeken látható benzintank.
Beazonosításához a ti segítségetekre van szükség.
Néhány...
-
Külföldi vásárlók
Az éjjel kaptam sms-t,és emailt is Ausztiából,Adrian Simion nevű úrtól,miszerint érdekelné a hirdetett Jawam. Mennyire gyakori,hogy más országból...
-
Fatikám‎
Kedves barátaim magamról néhány szóban 58 éves vagyok és az autójavitás mai formáit müvelem. Ez konkrétan azt jelenti többet foglalkozom...
-
Bemutatkozás - tasi20
Helló sziasztok
Taschner Bence Vagyok 18 éves 7 éves korom óta motorozok még Romet Kadettal kezdtem amit Taschner Zsolttól édes apámtól...
-
5 sebesség 1 hengeres Pannóniába
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tervezett már 5 sebességes váltót az 1 hengeres Pannóniájába? Vagy esetleg másik motor váltója passzol bele?...
-
Motortakaró ponyva
Sziasztok!
Tudna valaki egy konkrét márkájú, méretű motortakaró ponyvát ajánlani, szóló Pannónia TLF-hez, olyat ami neki vagy...
-
Miért T5?
Biztosan nem én vagyok az egyetlen,akinek fogalma nincs hogy mit takar a "T" a pannóniák típúsában.
Én mint egyszerű lélek,...
-
P 20-as motor újítása.
Szép jo estét mindenkinek.
Ki tudna nekem segiteni. Meg akarom újítani a P 20-as motorját. Volna hozzá egy pár kérdésem.
...
-
Üdv Mindenkinek! - BazsiKing
Sziasztok!
Örülök hogy rátaláltam erre a fórumra, mert olyan témák vannak itt, amik nagyon hasznosak. Engem a veterán motorkerékpárok...
-
Jawa 350/ 634- 638????
Üdv minden kedves fórumlátogatónak! A közeljövőben szeretnék majd szerezni ( a nyáron vagy ősszel ) egy jawa 350-est.
Volt már egy...
-
Ásó‎
Sziasztok!
25 éves srác vagyok, még tanuló, van egy Ts 125-öm, amit fel akarok újítani, meg egy 51-es simsonom, ami most használaton kívül...
-
Aries88
Még csak most eszméltem hogy nekem ez kimaradt és gondoltam így 200 pár hozzászólás után meglépem.
Szóval mint a névből is látszik...