Üdvözlet!
Tudna nekem valaki képet feltenni a fékpedál tengelynél lévő zsírzógombról? Hol van pontosan, hogyan áll? 6-os mint...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
51 találat 0.0512 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Iker József started a topic Pannónia fékpedál tengely zsírzógombA következő helyen: Pannonia típusjegyekPannónia fékpedál tengely zsírzógomb
-
mj68 Bemutatkozás
Sziasztok!
Érdeklődési köröm a veterán mezőgazdasági gépek,a vasút gőzmozdonyos korszaka,de minden veterán masinát megnézek,megcsodálok.Egy...
-
Wartburgok minden mennyiségben
Sziasztok
új belépő vagyok a fórumban de már régóta olvasom azt. Rendszeresen járok veterán börzékre, időnként rendezvényekre...
-
Vaslabda‎
Üdvözlök mindenkit, aki bemutatkozásomra kíváncsi!
Aktív nyugdíjasként gépjármű műszaki vizsgabiztos vagyok (autószerelő, gépjármű...
-
Balumester started a topic P 12 és T1 henger közötti különbségekA következő helyen: Pannóniák szereléseP 12 és T1 henger közötti különbségek
Szóval a kérdés az lenne,hogy hogyan lehet felismerni a P12-es hengert? Mik a különbségek például egy T1 vagy T5 hengerhez képest? Külső jegyekre...
-
Van tulaj,van váznyakon rendszám, de szürke forgalmi elveszett
Tiszteletem!
A nyáron került hozzám egy 1964-es Pannónia T5.(kb 20 éve állt a nyílt ég alatt.)
Az első gazda fiától vettem, sajnos...
-
bemutatkozás - nyirati
Hali mindenkinek!
Nyíri Attila vagyok Esztergomból.
Van egy romet pony-m még 1983-ból ,90'-től állt most próbálok életet lehelni...
-
Bemutatkozás - vo. Laller
Sziasztok!
Kelemen Lajos vagyok vo.laller.
A vo. a vőfély rövidítése a netten mert hogy azzal is foglalkozom.
Egyébként egy Dnepr...
-
nyuszifül started a topic Hány személy regisztrált a Veterán aprón?A következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHány személy regisztrált a Veterán aprón?
Régóta foglalkoztat a kérdés! Vajon a veteránokkal és a veteránosokkal szimpatizáló emberek mekkora rétegét ölelheti fel, a Veterán apró...
-
fusca‎
Sziasztok! Pár hónappal ezelőtt büszke tulajdonosa lettem egy 1961-es Izs-56 típusú motorkerékpárnak:-)
Ennek okán vagyok itt! A vas jelenleg...
-
tata21 started a topic Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyekA következő helyen: Csepel típusjegyekCsepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Üdv, lenne egy kérdésem: adott egy 125-ös csepel, BC 18113-as váz ill. blokkszámmal. Sajna papir nélküli, mint sok testvére. Azt szeretném megtudni...
-
Szemes 11
Sziasztok Szemes 11 vagyok Fótról!
Pár éve tagja vagyok a Fóti Motorbarátok Körének (FMBK), mely klub a veterán járművek szeretete köré...
-
Üdvözlet!
Mindenkit üdvözlök!
Akik már okosak mert sok mindent tudnak,akik okosak lesznek mert sok mindenre figyelnek amit az okosoktól lehet...
-
Pannónia TLF típusjegyek
Sziasztok mi szerintetek a lényeges különbség a TLF 250 és a TL250F között vagy még a TLF250 DE LUX is idevesszük ha ez egy harmadik típus.A...
-
Laslie
Tisztelt fórumlakók !
Nem kifejezetten a fórum témája sodort erre az oldalra, csak valahol belinkelték az oldalatokat mondván, hogy itt...