Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
19 találat 0.0372 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
stalker started a topic Pannónia primerhajtás, kuplung, sebváltóA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia primerhajtás, kuplung, sebváltó
Érdeklődnék, hogy nem kompatibilisak-e a Pancsa címben említett alkatrészei más motorokkal, gányolás, kókány nélkül? Pl az IZS planétáknak...
-
nagyfékdobos started a topic Motorkuli, Duna oldalkocsi, PilleA következő helyen: Oldalkocsi, utánfutó szereléseMotorkuli, Duna oldalkocsi, Pille
Üdv Mindenkinek!
Ha bárkinek segíthetek e három járműtípussal kapcsolatban, szívesen teszem.
Üdv!
Ring IstvánUtoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 dec. 21, 22:51. Oka: Utólagos engedelmeddel különválasztottam a hozzászólásodat két részre (Motorkuli-adatbázis-felhívás, illetve segítségnyújtás)
-
Elárulod a járműved márkáját az autós boltban, akkor is, ha nincs jelentősége?
Én soha, semmilyen körülmények között, semmilyen kényszer hatására nem vallom be, hogy amit kérek, azt egy Ural motorkerékpárhoz fogom felhasználni....
- 15 likes
-
xPetyax started a topic Vélemények a Veterán fórumrólA következő helyen: Fórummal kapcsolatos javaslatokVélemények a Veterán fórumról
Csak ismételni tudom amit írtam neked.
Tök jó hogy létrejött ez a fórum, mivel nem volt ilyen jellegű összefogó csevegőhely hasonló...