Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
76 találat 0.0282 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
kollarg started a topic Korabeli közlekedési, közlekedéssel kapcsolatos dokumentumokA következő helyen: Járműtörténeti érdekességekKorabeli közlekedési, közlekedéssel kapcsolatos dokumentumok
Sikerült beszereznem egy scannert és ráértem játszadozni vele - gondoltam megosztom Veletek ezt a jogosítványt, azért nem mindennap lát ilyet...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 13, 23:28.
-
Iker József started a topic Félgömbfejű metrikus csavarA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokFélgömbfejű metrikus csavar
Sziasztok!
Érdeklődnék hol lehet kapni félgömbfejű egyenes hornyú metrikus csavarokat? Nem D fejűt keresek!Nem szeretnék esztergáltatni+horganyoztatni...
-
Bemutatkozás - szászbácsi
Sziasztok!
András vagyok Pest megyéből, Gödöllőről. Ifjúkorom első autója egy rozoga Fiat 850-es volt, amit gondos tulajdonosként...
-
F131
Sziasztok! Sanyi vagyok, 42 éves. Első veterános élményem az 1991-ben vett (akkor 14 éves), és a tavaly eladott 131-es Fiat volt. Most a régiség...
-
Nano
Sziasztok!
Jómagam régi veterán motor,és autó kedvelő vagyok.
Leginkább a 60-as,70-es szoci gépeket szeretem.
Nekem van egy...
-
Akos started a topic 7. MiniTorino; találkozó és túra (2012. október 13.)A következő helyen: MiniTorino túrák7. MiniTorino; találkozó és túra (2012. október 13.)
7. MiniTorino; találkozó és túra veterán FIAT gépkocsik, FIAT-licensz alapján gyártott veteránautók, valamint bármilyen gyártmányú, veterán...Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2012 okt. 15, 21:57.
-
Régi Plakátok
Találtam pár régi reklám és propaganda plakátot, ha valakinek van még ide kiteheti
...
-
In Memoriam Sergio Pininfarina 1926-2012
Emberek!
A mai nap egyik legszomorúbb híre!
Pininfarina mint sokan tudjuk a Ferrarik tervezője volt.
"Az 1930-ban...Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 júl. 03, 20:50.
-
-t5- started a topic I. Veszprémi veterán motoros találkozó és börzeA következő helyen: VeteránbörzékI. Veszprémi veterán motoros találkozó és börze
Körvonalazódik a holnapi nap!
Ajkáról a Csikó kocsma előtti parkolóból indulunk 9-órakor!
Lesz minden Csepel, Mz, Zastava 750, Fiat...Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 16, 21:14.
-
Moszkvics kilincs?
Sziasztok!
Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy a képen szereplő kilincs egy Moszkvics 407-hez tartozik. Nekem ez a tippem de várom...
-
kralikandras
Üdvözlök minde ismert és ismeretlen forumtagot!
Én új vagyok egy kedves ismerőstől kaptam a címet.
Multszázadi öreg motoros,autós...
-
-
bemutatkozás - Totó 55
Totó 55 vagyok. Repűlőmodellező. Korábban veteránoztam is. Volt 2db 125 Csepel Skoda Felicia 850 Fiat cupé. Sajnos kicsinyes anyagiak miatt meg...
-
-
DCS started a topic Hol lehet papírtömítést venni?A következő helyen: Veterán autós, motoros boltokHol lehet papírtömítést venni?
Sziasztok!
Szeretnék papírtömítést venni, olyat, amiből én magam kitudom vágni a kívánt méretű tömítést. Klingeritet tudtam...