Egy kis feladvány! Ezt most fotóztam.
Ki tudja mi ez?
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
209 találat 0.0407 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Rejtvény!
-
Karburátor
Üdv!Mazsoláztam a veterán aprón, és erre találtam. Szerintetek ez jó Planeta 1esre is?Orosz izs karburátor, gyári új!
-
D-Csepel
D-Csepelhez sürgősen keresek gázbowdent!Kitud segíteni? Telefonszám :305413339
-
BBenyo started a topic Hogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázásaA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázása
Megvan életem első motorja
Yamaha SRX-4, 1988. A szezon után szeretném felújítani, de előtte ebben a topicban szeretném összegyűjteni azokat...
-
cseresznye péter started a topic A veterán ügy mostohagyermek Magyarországon.A következő helyen: BemutatkozásA veterán ügy mostohagyermek Magyarországon.
Tisztázzunk valamit. A veterán motorosok, autósok, anyagi, fizikai szellemi energiát nem kímélve, a közlekedés történelem egy szegmensét teremtik...
-
Ez milyen autóalkatrész lehet?
Sziasztok!
Semmi ötletem nincs, hogy ez milyen autóalkatrész lehet. Valami ötlet?
...
-
CZsolti started a topic Veterános sztorik, műhelytörténetekA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólVeterános sztorik, műhelytörténetek
Kedves Fórumtársak!
Napok óta töröm a fejem, hogy elindítsam-e ezt a topicot, de nem hagy nyugodni az ötlet, ezért megpróbálom....
-
Milyen motorkerékpár blokk??
RÉGI SZOVJET, OROSZ MOTORKERÉKPÁR BLOKK - Vatera.hu
A linken található blokkot a napokban vásároltam a vaterán.Orosz gyártmánynak...
-
Rombolo
Sziasztok!
Én egy BP XVIIker srác vagyok. Hosszú kihagyás után tavaly tavasszal vásároltam egy S 51 Simsont. Bőségesen ráfért a felújítás....
-
T5 kormánycsapágy beállítása
Nem sikerült beállítani a kormánycsapágyat, vagy nagyon laza (rossz úton zörög) vagy nagyon feszes (egy ponton szorul a kormány). Van esetleg...
-
Difi
Meg tudná mondani valaki hogy ez melyik gépjármű váltójának az alkatrésze.
Fogaskerekének az átmérője:23 cm
Választ...
-
Jawa 350/360 feszültségszabályzó
Sziasztok!
Van nekem egy Jawa 350/360 típusú motorom és ehhez keresek feszültségszabályzót!Kinek milyen van vagy milyet érdemes venni...
-
Nem működik a veterán apró!!!!!
Nem működik a veterán apró!
Csak nekem, vagy másnak sem???
-
Dugattyú beszerelése!
Kérem segítsetek mert elfelejtettem,hogy a dugattyút hogyan kell beszerelni! Gondolok itt arra,hogy a csapszeg furata mely nem középre esik
...
-
Mérőóra
Üdv a veteránosoknak.
Minek a műszere ez.
Választ köszöntem.
Szép napot....