Sziasztok !
Az újév első napjaiban sikerült kiküldeni egy 30.000 Ft-os csekket a részemre. Országos bűnöm, hogy
túlléptem...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
67 találat 0.0711 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
attila45 started a topic 15 napos átírási határidő elmulasztásaA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vétele15 napos átírási határidő elmulasztása
-
Mz, tz vélemények
heló.
van aki tud mondani valamit .
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
köszi
a rigákat jól kibeszéltétek.
most...
-
G.Imre
Sziasztok
Én még sose jártam ilyen fórumon, így egy kicsit új a dolog számomra. Próbáltam tájékozódni, van egy pár veterán...
-
attila45 started a topic Gépjármű átiratásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeGépjármű átiratás
Szervusztok !
Vettem egy motort,tavaly lejárt a forgalmija.
Nem tudtam átíratni, mert a műszaki vizsga feltétele az átírásnak.....
-
mir-mur started a topic Veterán garázs és múzeumA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólVeterán garázs és múzeum
Érdekes megkeresés érkezett veterán klubunkhoz, melyben egy új lehetőséget , és együttműködést ajánlanak fel. Érdekelne a véleményetek...
-
Motor átírási nehézségek!
Hello! Mindenkinek!Egyéni esetem a következő:Idén Májusban vettem Kawasaki ZXR 750 motort,
volt már ilyen gépem és ismét megtudtam szerezni.(Az...
-
jana.38db
45 éves autoszerelö és gépgyártó szakmával rendelkezö sebesség mániás vagyok. Magyar születésü, de 24 éve Németországban élö családapa...
-
Veterán motort külföldre
A múlt hétvégén találtam a Veterán aprón egy hirdetést melyben egy Jawa Pionyr veterán minősítéssel 110 eFt-ért eladó.
eljátszadoztam...
-
RiJó
Sziasztok Régi Fórumozók, üdvözlök Mindenkit!
Olvasva a fórum regisztrálás nélkül hozzáférhető részeit, jónak tartottam,...
-
Teleszkópfelújítás
Sziasztok!
Izs 49 első teleszkóp felújításához keresek bevált szakit, lehetőleg Budapesten. Oldalanként két-két bronzperselyt...
-
petiv started a topic Segédmotoros kerékpár adás-vételi papírA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár adás-vételi papír
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Körülnéztem interneten, de nem találok kimondottan segédmotorkerékpárra vonatkozó adás...
- Kiemelve
-
Motor vásárlás előtt állok.
Sziasztok új tag vagyok itt a fórumon.
Nagypapám révén szerettem meg a Pannónia motorokat.
Sajnos már nem él volt neki régen egy...
-
jagdtigger started a topic Változik a műszaki vizsgáztatás rendszereA következő helyen: Gépjárművek időszakos műszaki vizsgálataVáltozik a műszaki vizsgáztatás rendszere
-
zuzuj started a topic Sikeres ismételt forgalomba helyezésA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseSikeres ismételt forgalomba helyezés
sziasztok.Ma végre kevés küszködéssel forgalomba helyeztettem a motoromat,remélem akadnak akik kapnak valamiféle segítséget ettől a pár mondattól....
-
kralikandras
Üdvözlök minde ismert és ismeretlen forumtagot!
Én új vagyok egy kedves ismerőstől kaptam a címet.
Multszázadi öreg motoros,autós...