Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
23 találat 0.0548 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Giro Centopercento 11/1 - a FIAT 850 Klub Tavaszi Túrája
A Giro Centopercento (ejtsd: zsiró csentopercsento), azaz "száz százalékos kör" -elnevezés egyaránt utal a FIAT 850 és testvér típusai...Utoljára szerkesztve a következő által: Frischfeld Viktor; 2011 ápr. 29, 08:25. Oka: Linket javítottam
-
Veterán járművek krómozása
Ha még nem volt téma, akkor beszélhetnénk erről a "mumusról" !
Minden veteránosnak fejfájást okoz mikor eljut a felújítás...
-
Fórum találkozó
Miután lássuk be még kezdő fórumról van szó, úgy érzem a fórumozók közötti személyes megismerkedés előrébb vinné az "ügyet"....
- Kiemelve
-
Hol érdemes ráfot venni?
Szeretnék venni 18" ráfot, csak nem tudom hol kaphatok elfogatható áron. Halottam hogy a Radelli az jó, a Kinait nem annyira, de már hallani...
-
furer6060@freemail.hu
mindenkinek boldog újévet !! én most szándékozom venni egy ot-rendszámú kocsit. californiából hozták be 3 évvel ezelőtt. az lenne a kérdésem...
-
Zorall started a topic K-jetronic mechanikus vezérlésű injektor berendezésA következő helyen: Szerelési kérdésekK-jetronic mechanikus vezérlésű injektor berendezés
Sziasztok,szerelők,hozzáértők!
K-jetronic szerelésében jártas szakikat keresek fortélyok,előnyök hátrányok áttanulmányozására! ÜDV NEKTEK!
-
nagyfékdobos started a topic Motorkuli, Duna oldalkocsi, PilleA következő helyen: Oldalkocsi, utánfutó szereléseMotorkuli, Duna oldalkocsi, Pille
Üdv Mindenkinek!
Ha bárkinek segíthetek e három járműtípussal kapcsolatban, szívesen teszem.
Üdv!
Ring IstvánUtoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 dec. 21, 21:51. Oka: Utólagos engedelmeddel különválasztottam a hozzászólásodat két részre (Motorkuli-adatbázis-felhívás, illetve segítségnyújtás)
-
TZ started a topic Miért érdemes OT rendszámot szerezni?A következő helyen: Múzeális járművek minősítő vizsgálataMiért érdemes OT rendszámot szerezni?
Témanyitó kérdésként, kíváncsi vagyok az erre járók véleményére, hogy milyen előnyökkel és milyen esetleges hátrányokkal jár az OT vizsga...