Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
43 találat 0.0187 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Kedves adren! Remélem azóta már eltávozott a borgőz és visszatért a benzingőzös állapot. Ami elmúlt az miatt ne keseregj legfeljebb rossz...
-
holnap megyek egy esküvőre akit utélok mert nem jo ember de sajnos el kell menni... szarul vagok.
-
én most részeg vagyok, 14 éves koromban voltam utoljára. de azért olvasgattok, benneteket. bánat, a volt exem miatt. de boldog is lehetnék csak...
-
Én a használat feltétlen hive vagyok.Sok veterán motor "halálát"okozza az,ha nem használják,ha
nincs senki a családban aki fontosnak...
-
Biztos vagyok benne,hogy mindannyian féltjük a kedvencünket vagy ki megteheti kedvenceit. Nem ítélem el őket sem hiszen van ki nem ment el nyaralni...
-
Kedves Fórumos Társaim! Mivel az régi igazság,hogy ami elromolhat az el is romlik és ha így közelítjük meg a problémát mindjárt rózsaszínűbb...
-
Na erre találták ki a manómétert.
Azzal nem csak a helyét, de a méretét is meg lehet állapítani.
-
Talán ezért szoktak komplett modulokat cserélgetni az új dolgokban?
-
Belebújik az néha az új dolgokba is, sokkal nagyobb bosszúságokat okozva. Bonyolultabb szerkezet, jobban el tud rejtőzni, nehezebb kiűzni.
-
Nagyon jó a történet! És sajnos milyen igaz, hogy ezek a pici manók mekkora bosszúságot tudnak okozni. De milyen érdekes, hogy idáig szinte mindenkitől...
-
a surányi könyv nekem is meg van és nagyon jó.
-
Gratulálok a könyvekhez ! Vigyázz rájuk !
-
Szépen kel vele beszélni! Még véletlenül sem szabad valamiféle csúnya szavakat mondani de még csak gondolni sem rá!.........egyébként nem egy...
-
A manó létezik, ez nem is vitás. Sajnos nálam is lakik egy, csak mindig másba költözik bele ha valahonnan kiűzöm. Egyszerűen nem akarja áttenni...
-
Ismerem ezeket az autócsodákat, egy időben sokat "barangoltam" orosz honlapokon...
nekem is nagyon tetszik a cabrio-érzés. Sőt! lehet...