Üdvözlök mindenkit!
Remélem sokadik próbálkozásra itt már jó helyen járok és talán tudd valaki tanácsot adni. Bele is vágnék a...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
56 találat 0.0169 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
mihalyko started a topic Autó külföldrőlA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseAutó külföldről
-
Helyes adás-vételi
Sziasztok!
Van egy szürke forgalmis oldalkocsis Pannoniám 6 éves adásvételivel a baj hogy azon a nyomtatványon nem szerepeltek személyigazolvány...
- Kiemelve
-
stalker started a topic ElbirtoklásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeElbirtoklás
Sziasztok!
Elméletileg ezzel a folyamattal megkerülhető a tulajdonosi lánc teljességének a hiánya...
Tehát ha valakinél...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 dec. 11, 09:51.
-
Hajrá nepperek!!!
Sziasztok!
Most éppen abban a stádiumban vagyok, hogy egy harmadik motor simán elférne, hely van, kedv van hozzá, szükség is volna...
-
stalker started a topic Forgalomból kivont járművek visszahelyezéseA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseForgalomból kivont járművek visszahelyezése
Lehetséges-e? Nem ideiglenes kivonásról van szó.
Ilyen esetben a jármű összes iratát rendszámát bevonják nemde? Ezeket vissza...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 nov. 19, 17:33.
- 11 likes
-
Neszmélyi motoros started a topic OT rendszám megszerzésének módjaA következő helyen: Múzeális járművek minősítő vizsgálataOT rendszám megszerzésének módja
Sziasztok!
Pontossan mit is kell végigjárni hogy meglegyen az OT-s rendszám?
Ha nincs semmilyen papír csak a régi rendszám?
Mennyire...Utoljára szerkesztve a következő által: Neszmélyi motoros; 2010 nov. 15, 19:01.
- 12 likes
-
PI started a topic Okmányait vesztett járművek forgalomba helyezéseA következő helyen: Különleges esetekOkmányait vesztett járművek forgalomba helyezése
Forgalomban van 2 db könyv a Danuviákkal kapcsolatban.
Javaslom vedd meg valamelyiket, nagyon sok hasznos restaurálási - felújítási tanácsokat...
- 4 likes
-
Az én egyéni esetem...
Sziasztok!
Helyzet: motor lejárt zöldforgalmival, újrendszámmal, biztosítás nincs, sztem törzskönyv az sincs. Más blokk van benne,...
-
Okmányait vesztett jármű forgalomba helyezése összeépítési engedéllyel
Sziasztok!
Írjátok le legyetek szívesek, hogy miként lehet "összeépítési engedéllyel" egy okmányaitvesztett veteránjárművet...
-
TZ started a topic Miért érdemes OT rendszámot szerezni?A következő helyen: Múzeális járművek minősítő vizsgálataMiért érdemes OT rendszámot szerezni?
Témanyitó kérdésként, kíváncsi vagyok az erre járók véleményére, hogy milyen előnyökkel és milyen esetleges hátrányokkal jár az OT vizsga...
-
TZ started a topic Műszaki vizsgás élményekA következő helyen: Gépjárművek időszakos műszaki vizsgálataMűszaki vizsgás élmények
Emlékszem hat-nyolc éve még nagy divat volt Rétságra járni műszakira veterán motorral. Ott, akkoriban még nem álltak rendelkezésre tudományos...