Szia !
Mire gondolsz ?
Ezt láttad már ? :
https://www.radiomuseum.org/r/murom_...m1_e_3701.html
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.1881 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
1 kép
- 4 likes
-
Nos ....
Folytatom ,
A vas kapott egy új vezetékköteget , (saját gyártmány) , egy új elektromos Cseh AEV 0538 negatív...4 képek
Leave a comment:
-
Üdv mindenkinek !
Tudom , már régen írtam ide , de most sajnos bajban vagyok ....
Éppen benne vagyok egy Jawa 559...4 képek
- 2 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Na nézzük! Hátha... 1-es pneumatikus vájár vésőgép fele. 2-es TALÁN Csepel kerékpár hátsó kontra agyas lánckereke. 3-as Na...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
cz 350/472 kérdések
sziasztok van egy cz 350/472 tőm sajnos felelt álapotban ezért szeretnék némi segitségetkérni. Szükségem volna egy normár kapcsollási rajzra....3 képek
-
Szervusztok! Rodger25! Nagyon meglepődtem a kijelentéseden! Én nekem ezek mind meg vannak! És nem is kellett sokat túrnom a NET-et a leírásokért...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
szerintem egyfora méretü mindkétank ugyanaz a krombetétjorá csak a betőltőnyilás mérete más....4 képek
- 1 like
Leave a comment:
-
-
- 4 likes
Leave a comment:
-
Gabor0223 started a topic Cezet 250 485 Műszaki vizsgaA következő helyen: Gépjárművek időszakos műszaki vizsgálataCezet 250 485 Műszaki vizsga
Sziasztok! Adott egy Cezet 485 ami nem rég került hozzám. Jelenleg két lapos forgalmi van hozzá meg egy két betű négy számos rendszám, adásvételim...1 kép
-
geniusnexus started a topic Pannónia motoros kerti gépszörny felélesztéseA következő helyen: Felújítási naplókPannónia motoros kerti gépszörny felélesztése
Szeretnék feléleszteni és ledokumentálni egy Pannónia motoros gép beüzemelését. Most 2023.09.24.- én úgy áll a gép, hogy a gyújtása szét...2 képek
- 3 likes
-
Wild started a topic Csepel 125/49, alkatrészek, információA következő helyen: Csepel, D-Csepel szereléseCsepel 125/49, alkatrészek, információ
Hello, Sziasztok!
I am looking for informaction about this beautiful motorcycle. Topic is written in Hungarian, but I used google translator...9 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Wild; 2020 okt. 06, 19:34.
-
Sziasztok!
MA megérkezett Olaszországból, az új karburátor, szóval lehet még kapni, nekem postával 35000 Ft volt. Remélem ezzel már működni...1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
Coolt36 started a topic Édesapám Pannónia P20-asának újra rendszámozásaA következő helyen: BemutatkozásÉdesapám Pannónia P20-asának újra rendszámozása
Sziasztok!
2001-ben elhunyt édesapám. Volt neki egy Pannónia P20asa. Nem lett bele véve a hagyatékiba , mert nem találtuk meg sehol...3 képek
- 9 likes
-
1 kép
Leave a comment:
Leave a comment: